Akinek nagyon széles csípője, annak előnyös a fogyás? Illetve, mi az ami széles csípővel is vonzó külsőt ad? Többi lent!
23 éves lány vagyok, a gondom az, hogy széles a csípőm.. nem kicsit. Ráadásul előnytelenül is áll számomra. Egyébként 156cm/55 kg vagyok, de vannak még kicsit párnácskák. Mindenképpen szeretnék minimálisat alakítani idővel a külsőmön, nem sokat, csak hogy még formásabb legyek picit.. Igazából pocakon a combomon, a fenekemen tényleg lenne még mit alakítani..
Félek, ha lefogyok, még láthatóbb lesz az a széles csípőm! Szerintetek mit tegyek? Picit fogyjak még pár kilót? Vagy hagyjam így a dolgot?
Na, milyen aranyos. :) Vagy (és ez valószínűbb) simán igazat mond. :)
Egyik barátnőm kb. anorexiásra fogyott. Egyforma súllyal és szinte egyforma magassággal kezdtük (ő két centivel több, azt hiszem, ez talán nem számít annyit. :)), de most betegesen vékony. Hát mit ne mondjak, nem vagyok tökéletes - messze nem -, de nála jobban nézek ki. Mert legalább egészséges vagyok. Szóval nem mindig úgy van, hogy a vékonyabba csinosabb!
Mindenki írja, hogy mennyire nőies, vonzó, de közben kesereg rajta... Tiszta ellentmondásos az egész...
Meg a 85-ös csípő széles? Mikor elvileg 90 az ideális?
(Nekem 97, és nem tartom szélesnek, csak a derekam, az 73 cm. Ha nekem lenne mondjuk 65-ös derekam 100-as csípővel... Hú de király lenne...)
Sosem értettem, ezen miért nyüglődnek sokan. Nőiesség jele...
Mintha kb azt mondaná valaki:
"Jajj, túl kerek a seggem meg a mellem, mit csináljak? Úgy utálom..."
Nem rád értettem... Nézz szét a széles csípős kérdések között, mind nyavalyog...
Nekem meg amúgy tetszik, szerintem nőies. Nem rosszindulatból írtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!