Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akinek nagyon széles csípője,...

Akinek nagyon széles csípője, annak előnyös a fogyás? Illetve, mi az ami széles csípővel is vonzó külsőt ad? Többi lent!

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, a gondom az, hogy széles a csípőm.. nem kicsit. Ráadásul előnytelenül is áll számomra. Egyébként 156cm/55 kg vagyok, de vannak még kicsit párnácskák. Mindenképpen szeretnék minimálisat alakítani idővel a külsőmön, nem sokat, csak hogy még formásabb legyek picit.. Igazából pocakon a combomon, a fenekemen tényleg lenne még mit alakítani..

Félek, ha lefogyok, még láthatóbb lesz az a széles csípőm! Szerintetek mit tegyek? Picit fogyjak még pár kilót? Vagy hagyjam így a dolgot?

2012. okt. 8. 11:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintetek mi az, ami már nem számítana széles csípőnek? Tehát hány centi?
2012. okt. 8. 16:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Ez jó kérdés. Sajna nem tudom a választ! :( Személy szerint én annak örültem a legjobban mikor a napokban átjött egy barátunk hozzánk.. (nő) aki az elmúlt időben sokat fogyott. Jó alakja lett, kifogástalan szinte. Szó mi szó a hátsóján van mit fogyni, de nálam jobb alakja lett sokkal. És én párommal ajnároztam Őt.. mire anyósom felszólalt! Hogy nekem sokkal jobb alakom van.. és hogy a csajnak abszolút nincs vonzó alakja! Több napig hánytorgatta, hogy nekem akkor is jobb a külsőm!! Ez nagyon jól esett! :)
2012. okt. 10. 10:20
 13/18 anonim ***** válasza:

Na, milyen aranyos. :) Vagy (és ez valószínűbb) simán igazat mond. :)

Egyik barátnőm kb. anorexiásra fogyott. Egyforma súllyal és szinte egyforma magassággal kezdtük (ő két centivel több, azt hiszem, ez talán nem számít annyit. :)), de most betegesen vékony. Hát mit ne mondjak, nem vagyok tökéletes - messze nem -, de nála jobban nézek ki. Mert legalább egészséges vagyok. Szóval nem mindig úgy van, hogy a vékonyabba csinosabb!

2012. okt. 10. 10:53
 14/18 A kérdező kommentje:
Ez valóban jó példa!! :) köszi, adtál egy kis egót! :))
2012. okt. 10. 22:15
 15/18 anonim ***** válasza:

Mindenki írja, hogy mennyire nőies, vonzó, de közben kesereg rajta... Tiszta ellentmondásos az egész...

Meg a 85-ös csípő széles? Mikor elvileg 90 az ideális?

(Nekem 97, és nem tartom szélesnek, csak a derekam, az 73 cm. Ha nekem lenne mondjuk 65-ös derekam 100-as csípővel... Hú de király lenne...)

Sosem értettem, ezen miért nyüglődnek sokan. Nőiesség jele...

Mintha kb azt mondaná valaki:

"Jajj, túl kerek a seggem meg a mellem, mit csináljak? Úgy utálom..."

2012. okt. 30. 07:14
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nőies vagyok, meg vonzó, hanem azt, hogy az anorexiásnál jobban nézek ki. Ez tény, de nem nagy érdem, egy haldoklónak kinéző embernél minden egészséges szebb. Szerintem.
2012. okt. 30. 09:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem rád értettem... Nézz szét a széles csípős kérdések között, mind nyavalyog...

Nekem meg amúgy tetszik, szerintem nőies. Nem rosszindulatból írtam...

2012. okt. 30. 17:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Ok, nem gond. :)
2012. okt. 30. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!