Akinek nagyon széles csípője, annak előnyös a fogyás? Illetve, mi az ami széles csípővel is vonzó külsőt ad? Többi lent!
23 éves lány vagyok, a gondom az, hogy széles a csípőm.. nem kicsit. Ráadásul előnytelenül is áll számomra. Egyébként 156cm/55 kg vagyok, de vannak még kicsit párnácskák. Mindenképpen szeretnék minimálisat alakítani idővel a külsőmön, nem sokat, csak hogy még formásabb legyek picit.. Igazából pocakon a combomon, a fenekemen tényleg lenne még mit alakítani..
Félek, ha lefogyok, még láthatóbb lesz az a széles csípőm! Szerintetek mit tegyek? Picit fogyjak még pár kilót? Vagy hagyjam így a dolgot?
Hasonló problémával küzdök, nekem is széles a csípőm.
Én lefogytam, most már nincs rajtam felesleg. Viszont a csípőm ugye széles maradt.
Nem lett rosszabb, mint előtte volt, de sajnos jobb sem. Ezt úgy értem, hogy sajnos ugyanúgy körte alakom van, a csípőm jóval szélesebb a mellemnél, de még a vállamnál is. :(
Ugyanakkor ennek ellenére örülök, hogy lefogytam, mert a fenekem meg a combjaim mégis csak jobban néznek így ki. A csípőmmel viszont nem tudok mit csinálni, max. lefaragni lehetne, hiszen ott csont van.
Szerintem még nyugodtan adj le kicsit, rosszabb semmiképpen nem lesz tőle!
Hát, remélem. :)
Neked mennyire széles, ha szabad megkérdeznem?
Én 35/FF vagyok és igencsak vonzónak tartom a széles csípőt.
Sztem tegyél fel egy fotót, persze az arcod, vagy a felsőtested eltakarva és könnyebb lesz a válasz.
Miért nem? Azért mondom, hogy fej, felsőtest legyen takarva, és természetesen NE meztelenül, hanem mondjuk farmerba.
Úgy sokkal könnyebb lenne véleményt mondani, de te tudod. Így képtelenség nomrális választ adni.
3-as vagyok.
Nekem olyan 85-88 között van.
De nekem is volt annyi, mint neked, csak ennyit azért fogyott belőle! Szerintem valamennyit neked is fog. Persze, tudom, hogy ez még mindig sok :(, de ezzel már sajnos tényleg nem tudok mit csinálni. Közben a mellem elfogyott teljesen, a vállam sem éri el ezt a szélességet... Ez van sajnos. :(
én is körte vagyok, szintén 92 cm körüli csípővel. a fogyás nagyon jót tett, mert rengeteg zsír volt azon a tájékon, jó 15centit sikerült karcsúsítani rajta, szóval bár még mindig aránytalan vagyok, de sokkal szalonképesebben nézek ki. ne keseregj a széles csípőn, nagyon nőies! engem még azzal szoktak vigasztalni, hogy könnyebb lesz a szülés így :) ha meg szép derekad van hozzá, akkor pláne nincs okod aggódni, az az abszolút nőies forma.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!