Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akinek nagyon széles csípője,...

Akinek nagyon széles csípője, annak előnyös a fogyás? Illetve, mi az ami széles csípővel is vonzó külsőt ad? Többi lent!

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, a gondom az, hogy széles a csípőm.. nem kicsit. Ráadásul előnytelenül is áll számomra. Egyébként 156cm/55 kg vagyok, de vannak még kicsit párnácskák. Mindenképpen szeretnék minimálisat alakítani idővel a külsőmön, nem sokat, csak hogy még formásabb legyek picit.. Igazából pocakon a combomon, a fenekemen tényleg lenne még mit alakítani..

Félek, ha lefogyok, még láthatóbb lesz az a széles csípőm! Szerintetek mit tegyek? Picit fogyjak még pár kilót? Vagy hagyjam így a dolgot?

2012. okt. 8. 11:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Hasonló problémával küzdök, nekem is széles a csípőm.

Én lefogytam, most már nincs rajtam felesleg. Viszont a csípőm ugye széles maradt.

Nem lett rosszabb, mint előtte volt, de sajnos jobb sem. Ezt úgy értem, hogy sajnos ugyanúgy körte alakom van, a csípőm jóval szélesebb a mellemnél, de még a vállamnál is. :(

Ugyanakkor ennek ellenére örülök, hogy lefogytam, mert a fenekem meg a combjaim mégis csak jobban néznek így ki. A csípőmmel viszont nem tudok mit csinálni, max. lefaragni lehetne, hiszen ott csont van.

Szerintem még nyugodtan adj le kicsit, rosszabb semmiképpen nem lesz tőle!

2012. okt. 8. 11:45
 2/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ, teljesen egyet értek veled! :)) És Te sem keseregj! Az igazi pasiknak remélhetőleg, a széles csípő is vonzó a szemükben! :)
2012. okt. 8. 11:48
 3/18 anonim ***** válasza:

Hát, remélem. :)

Neked mennyire széles, ha szabad megkérdeznem?

2012. okt. 8. 11:49
 4/18 A kérdező kommentje:
92-93 cm. :) persze, hogy nem gond. :) neked is annyi kb? :$
2012. okt. 8. 11:59
 5/18 anonim ***** válasza:

Én 35/FF vagyok és igencsak vonzónak tartom a széles csípőt.

Sztem tegyél fel egy fotót, persze az arcod, vagy a felsőtested eltakarva és könnyebb lesz a válasz.

2012. okt. 8. 12:20
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszi a véleményt! Képet viszont semmiképpen sem tennék fel! :(
2012. okt. 8. 12:26
 7/18 anonim ***** válasza:

Miért nem? Azért mondom, hogy fej, felsőtest legyen takarva, és természetesen NE meztelenül, hanem mondjuk farmerba.

Úgy sokkal könnyebb lenne véleményt mondani, de te tudod. Így képtelenség nomrális választ adni.

2012. okt. 8. 12:31
 8/18 anonim ***** válasza:
Én 162 cm-el 47 kg-ra fogytam, nem kellett volna. Leginkább a mellem tűnt el ami előtte is kicsi volt, most szinte nincs is. Így még aránytalanabb lettem. A csípőm még mindig széles, és a combom/vádlim is ugyanúgy vastag. Inkább formáld magad sporttal, tornával, edzéssel. Sokat ne fogyj semmiképp.
2012. okt. 8. 12:52
 9/18 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Nekem olyan 85-88 között van.

De nekem is volt annyi, mint neked, csak ennyit azért fogyott belőle! Szerintem valamennyit neked is fog. Persze, tudom, hogy ez még mindig sok :(, de ezzel már sajnos tényleg nem tudok mit csinálni. Közben a mellem elfogyott teljesen, a vállam sem éri el ezt a szélességet... Ez van sajnos. :(

2012. okt. 8. 13:06
 10/18 anonim ***** válasza:

én is körte vagyok, szintén 92 cm körüli csípővel. a fogyás nagyon jót tett, mert rengeteg zsír volt azon a tájékon, jó 15centit sikerült karcsúsítani rajta, szóval bár még mindig aránytalan vagyok, de sokkal szalonképesebben nézek ki. ne keseregj a széles csípőn, nagyon nőies! engem még azzal szoktak vigasztalni, hogy könnyebb lesz a szülés így :) ha meg szép derekad van hozzá, akkor pláne nincs okod aggódni, az az abszolút nőies forma.

20l

2012. okt. 8. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!