Igaz az, hogy fogyásnál 90% diéta és %10 mozgás vezet fogyáshoz?
Nem, az arány 50:200!
:)
Egyél fele annyit és mozogj kétszer annyit, mint azelőtt és lefogysz!
:D
Hát en semmifele fogyasztószert nem szedek, de amikor zabáltam, es mellette sportoltam, csak nagydarab lettem.
Amúgy tegyük fel, hogy valakin van 30 kg felesleg, mert evekig napi 4000 kalóriát evett. Az ilyen ember egyreszt nem is tud intenzíven mozogni, másreszt valószínűleg nem fog napi 3-4 órát sporttal tölteni, mert napi 8 óra munka mellett nem túl reális. A semminel jobb, es az elejen valamennyit fogyhat, de hosszú távon keves. Szóval hacsak nem fizikai munkát vegez valaki, vagy nem sportol órákat, igenis oda kell figyelnie az etkezesre es vissza kell vennie a mennyisegekből. Arról nem is beszelve, hogy rossz kajákból nem lehet szep, tónusos testet felepíteni, fontos a kaja minősege.
Én 70-30-at tudok.
De ha 70%-ban szemetet eszel, a 30% mozgás nagyon lassan kezd helyre tenni. (nekem így volt 1 év alatt 20 kg, pedig annyi fél év alatt lemegy, ha az ember értelmesen eszik és mozog)
Valójában ember és életmód kérdése.
Vannak kemény sportolók, akik zsírosak.. pedig sokat mozognak. Csak sz.arul esznek ÉS vannak nem edző emberek, akik karcsúak, szálkásak.
Az összefüggés valójában a testi adottságok, táplálkozás kérdése. Ha valaki nehezen zsírosodik, akkor tej,kenyér, cukorevés mellett sem lesz zsíros, vagy csak kicsit..
Edzéstől függetlenül. Edzéssel, nagyobb energia leadással meg fogyhat.
Ellenben, pl. valaki hízékonyabb, sz.arul eszik, edzéssel is zsíros marad. ... Ezért tudnak vitatkozni velem azon, hogy a sport, edzés fogyaszt-e, hiszen csórik tapasztalják, hogy igen. Csak nem értik, hogy az nem az edzés miatt van, hanem a relative kevés evés miatt.
Persze rosszabb esetben sok edzéssel, relative kevés evéssel sem fogynak le, na velük mi van? Náluk látszik, hogy majdnem 100%-ban táplálkozás kérdése az egész. De a 90% talál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!