Miért hízom, ha rendszeresen mozgok? (19/L)
Így már értem. Egyébként sokat nem kell leadni. Van egy jó módszer arra, hogy éhezés nélkül fogyj: 5x kell enni egy nap de fél adagot. Felgyorsítja az anyagcserét és nem lesz éhség-érzeted, de jól se laksz. Lefekvés előtt három órával egyél utoljára. Ha megéheznél étkezések között bedobhatsz egy gyümölcsöt. Fenékre a legjobb a spinning. Amit még érdemes felüléseket, guggolásokat csinálni, mondjuk 10-es szériákból 6-ot + női fekvőtámasz. Ezeket a gyakorlatokat úgy csináld, hogy ne szakadj meg beléjük, de izzadj meg közbe, szerintem érted, hogy értem. A rendszerességen legyen a hangsúly.
És még egy lényeges dolog, napi minimum 2l vizet meg kell inni.
a diéta tuti, ráadásul minőségi izmokat is tudsz vele építeni (ne ijedj meg nem Schwarzenegger külső :P) húsból: hal, csirke; szénhidrát: tészta, barna-rizs, rizs; ajánlott zöldségek: zöldbab, paradicsom (zsírégető, úgyhogy mindenképp) fokhagyma; tejtermékek: joghurt, kefir, tej, túró; édesítő szer: méz, gyümölcscukor (de ezt se vidd túlzásba)
Semmiképp se koplalj! A szervezetednek fokozatosan kell hozzá szokni az új energia igényhez és alakhoz. Ha ügyes vagy, havi 1,5-2 kilót tudsz leadni tehát 3-4 hónap alatt olyan alakod lehet, amit már könnyen meg tudsz tartani. Esetleg jó kaja van, semmi gond, heti egy lakoma belefér ;)
Tapasztalatból mondom a négy évest, de örülök neki. Plusz rám is fért a 10 kiló mínusz :D Most pont jó vagyok és a csajaim se panaszkodnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!