Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hízom, ha rendszeresen...

Miért hízom, ha rendszeresen mozgok? (19/L)

Figyelt kérdés
Bringával járok suliba, heti 4x futok és 1x spinningedzésre megyek, mégis felhíztam 56 kilóra, pedig tavaly ilyenkor csak 47 voltam. Nagyon megutáltam a testemet, hatalmas a fenekem és a hasam, pedig nem érzem azt, hogy nagyon rendszertelenül táplálkoznék. Két hete már zsírégető tablettát is szedek, de semmi eredmény nincs. Tudnátok valamit javasolni?

2012. szept. 29. 22:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Hormonprobléma is lehet, én elmennék dokihoz. Ha rendesel eszel és mozogsz, kizártnak tartom hogy csak úgy felmenjen egy 10-es.
2012. szept. 29. 23:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Látszatra is híztál vagy csak kilóra? Mert az izomnak több a tömege, tehát ha a sportolás óta lettél "nehezebb" akkor az csak az izom.
2012. szept. 29. 23:05
 3/10 A kérdező kommentje:
hát, tavaly még többet is sportoltam, és a combom és a vádlim nagyon izmos, de ezzel szemben a fenekem és a hasam meg katasztrófa. Látszatra pedig kövérebb vagyok, és már nagyon, nagyon elegem van belőle...
2012. szept. 29. 23:15
 4/10 Dr.Martin ***** válasza:
Mielőtt bármit is tanácsolnék, milyen magas vagy az 56 kiló mellé?
2012. szept. 29. 23:30
 5/10 A kérdező kommentje:
körülbelül 160 cm, ezért is látszik meg a hízás...
2012. szept. 29. 23:40
 6/10 Dr.Martin ***** válasza:
100%

Így már értem. Egyébként sokat nem kell leadni. Van egy jó módszer arra, hogy éhezés nélkül fogyj: 5x kell enni egy nap de fél adagot. Felgyorsítja az anyagcserét és nem lesz éhség-érzeted, de jól se laksz. Lefekvés előtt három órával egyél utoljára. Ha megéheznél étkezések között bedobhatsz egy gyümölcsöt. Fenékre a legjobb a spinning. Amit még érdemes felüléseket, guggolásokat csinálni, mondjuk 10-es szériákból 6-ot + női fekvőtámasz. Ezeket a gyakorlatokat úgy csináld, hogy ne szakadj meg beléjük, de izzadj meg közbe, szerintem érted, hogy értem. A rendszerességen legyen a hangsúly.

És még egy lényeges dolog, napi minimum 2l vizet meg kell inni.

2012. szept. 29. 23:51
 7/10 Dr.Martin ***** válasza:
Ha két hét alatt akarsz lefogyni 10 kilót, akkor szakíts a négyéves kapcsolatoddal. :D
2012. szept. 29. 23:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, mindenképpen megpróbálom! És szerinted ezt a tablettát meg dobjam ki a fenébe? Herbal zsírégető a neve, de nem tudom hogy csak árt vagy tényleg segít is valamit.
2012. szept. 29. 23:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Mármint a diétát próbálom meg persze, nem a szakítást:D Amit, ha személyes tapasztalatból beszélsz, nagyon sajnálok!
2012. szept. 29. 23:58
 10/10 Dr.Martin ***** válasza:

a diéta tuti, ráadásul minőségi izmokat is tudsz vele építeni (ne ijedj meg nem Schwarzenegger külső :P) húsból: hal, csirke; szénhidrát: tészta, barna-rizs, rizs; ajánlott zöldségek: zöldbab, paradicsom (zsírégető, úgyhogy mindenképp) fokhagyma; tejtermékek: joghurt, kefir, tej, túró; édesítő szer: méz, gyümölcscukor (de ezt se vidd túlzásba)

Semmiképp se koplalj! A szervezetednek fokozatosan kell hozzá szokni az új energia igényhez és alakhoz. Ha ügyes vagy, havi 1,5-2 kilót tudsz leadni tehát 3-4 hónap alatt olyan alakod lehet, amit már könnyen meg tudsz tartani. Esetleg jó kaja van, semmi gond, heti egy lakoma belefér ;)

Tapasztalatból mondom a négy évest, de örülök neki. Plusz rám is fért a 10 kiló mínusz :D Most pont jó vagyok és a csajaim se panaszkodnak :)

2012. szept. 30. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!