168 cm és 45 kg vagyok, , , de úgy érzem hogy a hasamon még mindig van háj! Mit tehetnék ellene? Rendszeresen mozgok, , és felüléseket is végzek
Már ne haragudj, de a 168 cm-hez a 45 kiló rettentő kevés!
Nem kicsi az IQ-nk, csak segíteni akarunk, hogy valami nem oké nálad, ha 45 kilóddal meg a vaságyaddal, még fogyni akarsz..Ne tegyél ki kérdést, ha félsz az igazságtól! Húzzál el egy pszichológushoz!
Biztos vagy benne, hogy háj? Én voltam 43 kg is, 168 cm-hez (volt evési zavarom), most 45-46 között lehetek, és néha én is úgy érzem van háj. Kb. 63 (62-64 kgról fogytam le)
Ha sokat eszem, akkor az alsó része a hasamnak kidudorodik, talán a kajától, vagy nem tudom. Szóval nem lapos teljesen, hiába fogytam le, talán puffadok, vagy nem tudom, van egy kis bőr ott.
Ez a másik: sok kg-ot fogytál? mert lehet a bőrt érzed ott, nem a hájat. Sajnos nekem, (ha négykézláb állok akkor látom)lóg a bőröm, hiába kentem feszesítő krémmel, masszíroztam stb... picit még mindig lóg, de tudom hogy az bőr, nem háj.
Hány kg-ról fogytál le? Mert nekem is van ott "felesleg" de az sztem csak bőr. Neked is bőr lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!