Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168 cm és 45 kg vagyok, , ,...

168 cm és 45 kg vagyok, , , de úgy érzem hogy a hasamon még mindig van háj! Mit tehetnék ellene? Rendszeresen mozgok, , és felüléseket is végzek

Figyelt kérdés
2012. jún. 9. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Így is sovány vagy.
2012. jún. 9. 12:23
 2/10 anonim ***** válasza:
pszichológus segít rajtad...
2012. jún. 9. 12:25
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Már ne haragudj, de a 168 cm-hez a 45 kiló rettentő kevés!

Nem kicsi az IQ-nk, csak segíteni akarunk, hogy valami nem oké nálad, ha 45 kilóddal meg a vaságyaddal, még fogyni akarsz..Ne tegyél ki kérdést, ha félsz az igazságtól! Húzzál el egy pszichológushoz!

2012. jún. 9. 12:29
 4/10 anonim válasza:
45 kg tényleg nem sok, ettől függetlenül a mozgásokat folytasd tovább, sosem árt. Ha nem is fogysz, erősödsz.
2012. jún. 9. 12:29
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
szia! Azért van a hasadon háj,mert máshol csak csont és bőr van,tehát híznod kell 5-10 kilót és akkor egyenletes leszel,és még zörögni sem fogsz
2012. jún. 9. 12:36
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Annak kicsi az IQ-ja, aki ilyen adatok mellett hájasnak érzi magát...
2012. jún. 9. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
igaza van a kérdezőnek, nem sovány, kórosan sovány inkább O.o
2012. jún. 9. 13:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy háj? Én voltam 43 kg is, 168 cm-hez (volt evési zavarom), most 45-46 között lehetek, és néha én is úgy érzem van háj. Kb. 63 (62-64 kgról fogytam le)

Ha sokat eszem, akkor az alsó része a hasamnak kidudorodik, talán a kajától, vagy nem tudom. Szóval nem lapos teljesen, hiába fogytam le, talán puffadok, vagy nem tudom, van egy kis bőr ott.

Ez a másik: sok kg-ot fogytál? mert lehet a bőrt érzed ott, nem a hájat. Sajnos nekem, (ha négykézláb állok akkor látom)lóg a bőröm, hiába kentem feszesítő krémmel, masszíroztam stb... picit még mindig lóg, de tudom hogy az bőr, nem háj.

Hány kg-ról fogytál le? Mert nekem is van ott "felesleg" de az sztem csak bőr. Neked is bőr lesz.

2012. jún. 9. 15:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Én most 167 centihez vagyok 38 kg. És mindenhol lóg a bőröm, a hasamon is...majd ha újra kitelsz, akkor nem fog.
2012. jún. 9. 20:11
 10/10 Vri válasza:
Ha 168 magasságodhoz 45 kg súlyú vagy az a súlyhoz elég alacsony. Elmondom őszintén, hogy én 163 cm vagyok és 56 kg. Nekem van egy kis háj a hasamon és én végzek felüléseket, de végzek helyben futásokat is. Van egy barátnőm aki egy centivel magasabb nálam és 41 kg. Ezen én teljesen kiakadtam. De szerintem az van nála ami nálad könnyebek a csontjaitok. Mert a súlyban a csonterőssége vagy is súlya is számít!
2012. júl. 1. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!