Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van értelme a kondizásnak?

Van értelme a kondizásnak?

Figyelt kérdés

Egy héten 3X 2 órát szoktam kondizni. Azaz gépek + 20 perc bicikli. De azt vettem észre, hogy az étvágyam is megnőtt.

Nem tudok ne enni mert ehhez tényleg energia kell. Egy hónapja kezdem el és híztam 2 kg és nem jön rám a gatyám se.

Van ennek értelme? L/22

2012. szept. 28. 09:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%

Milyen edzést csinálnak évezredek óta? Interaktív a dolog, de most leírom: Taichi, Jóga.. Ezek segítenek az egészség megőrzésében, az előbbi mondjuk talán a legkomolyabb harcművészet is, mindegy.

Most Te kondizhatsz, a súlyzós edzésnek is megvan a szerepe, előnye de pontosan.. miért is jó az neked?

A nagyobb étvágy nem lenne gond, ha nem szénhidrátokra alapoznád a táplálkozásod, a több fehérje és zsír magas inzulinszint nélkül nem fog zsírként raktározódni a testeden, tehát nem tudnál zsírosodni. Szénhidrátokkal más a helyzet, ezért van DIÉTA sportolóknak. Szerencsétlenek.. :)

2012. szept. 28. 09:24
 2/11 A kérdező kommentje:
LE AKAROK FOGYNI!!!! 164/63
2012. szept. 28. 09:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Számold a kalóriákat is, és áld meg, hogy ne egyél annyit.
2012. szept. 28. 10:13
 4/11 anonim ***** válasza:
11%

Mert ha sz.ar szénhidrátokból keveset eszik, akkor az anyagcseréje nem fog lassulni a túlélési szintre? :D

Alábecsülitek a testet.. és ez hiba. Sok embernek nem jön be a kalóriaszámolás, mert hopp hiba csúszik az energiamérlegbe. A hibát úgy hívjuk, hogy emberi test aminek nem ismerjük kellőképp a biokémiai folyamatait.

Le kell tenni a szénhidrát dús ételeket, a hormonrendszerünket károsító anyagokat (gabona, tej) ezt nem írtam fentebb?

2012. szept. 28. 10:24
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Nem veszed észre, hogy mindenki lesz@rja nagy ívben, hogy miket írkálsz? Senki se hisz ebben, hogy edd kétpofára a zsírt, a szénhidrátot meg egyáltalán nem, aztán lefogysz...
2012. szept. 28. 10:26
 6/11 anonim ***** válasza:

2 órás kondizásnak nem sok értelme van, ne a mennyiségre, hanem a minőségre törekedj, vagyis az intenzitásra.

Én heti 2-3-szor kondizok 40-50 percet és az átlagosnál jóval izmosabb vagyok, de én nem tartok ám több perces szüneteket, nekem nincs arra időm...

2012. szept. 28. 23:31
 7/11 A kérdező kommentje:
linkelnél vmi hasznos tanácsot a témával kapcsolatban légyszi :)
2012. szept. 29. 09:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Persze.

[link]

2012. okt. 2. 14:13
 9/11 A kérdező kommentje:
most azt akarod mondani h legyek paleos? :O
2012. okt. 2. 14:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Én azt akarom, hogy hazamenjek edzeni, de még lesz egy órám 12-kor.

Hogy te mit csinálsz az a te dolgod. De informálódni azért mindenkinek ajánlott.

2012. okt. 4. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!