Van értelme a kondizásnak?
Egy héten 3X 2 órát szoktam kondizni. Azaz gépek + 20 perc bicikli. De azt vettem észre, hogy az étvágyam is megnőtt.
Nem tudok ne enni mert ehhez tényleg energia kell. Egy hónapja kezdem el és híztam 2 kg és nem jön rám a gatyám se.
Van ennek értelme? L/22
Milyen edzést csinálnak évezredek óta? Interaktív a dolog, de most leírom: Taichi, Jóga.. Ezek segítenek az egészség megőrzésében, az előbbi mondjuk talán a legkomolyabb harcművészet is, mindegy.
Most Te kondizhatsz, a súlyzós edzésnek is megvan a szerepe, előnye de pontosan.. miért is jó az neked?
A nagyobb étvágy nem lenne gond, ha nem szénhidrátokra alapoznád a táplálkozásod, a több fehérje és zsír magas inzulinszint nélkül nem fog zsírként raktározódni a testeden, tehát nem tudnál zsírosodni. Szénhidrátokkal más a helyzet, ezért van DIÉTA sportolóknak. Szerencsétlenek.. :)
Mert ha sz.ar szénhidrátokból keveset eszik, akkor az anyagcseréje nem fog lassulni a túlélési szintre? :D
Alábecsülitek a testet.. és ez hiba. Sok embernek nem jön be a kalóriaszámolás, mert hopp hiba csúszik az energiamérlegbe. A hibát úgy hívjuk, hogy emberi test aminek nem ismerjük kellőképp a biokémiai folyamatait.
Le kell tenni a szénhidrát dús ételeket, a hormonrendszerünket károsító anyagokat (gabona, tej) ezt nem írtam fentebb?
2 órás kondizásnak nem sok értelme van, ne a mennyiségre, hanem a minőségre törekedj, vagyis az intenzitásra.
Én heti 2-3-szor kondizok 40-50 percet és az átlagosnál jóval izmosabb vagyok, de én nem tartok ám több perces szüneteket, nekem nincs arra időm...
Én azt akarom, hogy hazamenjek edzeni, de még lesz egy órám 12-kor.
Hogy te mit csinálsz az a te dolgod. De informálódni azért mindenkinek ajánlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!