magamra értem. 10 kiló felesleg van rajtam. nem eszem zsíros kajákat, rengeteg zöldség,gyümi,és tényleg alig eszem,olyat ami hízlal. Mégis ez a 10 kiló nem akar lemenni,és már elegem van hogy folyton azt hallom mindenhol hogy dagadék vagyok. És mi élsz,hisz így nincs életed,meg fogyj le. Adok magamra ( nem vagyok elhanyagolt) alakomnak megfelelő ruhákat hordok,smink,frizura,de ez a 10 kiló...
Most nyáron tovább fogok futni,mozogni,de tényleg úgy érzem nincs miért élnem. Ma már kiléptem a busz elé...
Ha mindössze 10 kg súlyfelesleg van rajtad, akkor azért olyan egészségtelenül dagadt nem lehetsz. Van a testsúlynál egy adag genetikai összetevő is, van aki ha megfeszül sem lesz nádszál-vékony. Fogadd el, hogy te ilyen vagy, és élvezd az életet, sz@rd le a súlyodat! Legrosszabb esetben nem címlaplányként fogsz megélni. Aki csúfol, azzal meg nem kell foglalkozni. Értelmes emberek nem csesztetnek másokat, a hülyék véleménye meg kit érdekel?:)
2012. jún. 11. 18:09
2/21 A kérdező kommentje:
Csak rosszul esik:( 12 évesen leadtam 30 kilót... persze nem egyszerre..,csak fent maradt még 10:(
én is rettentően el vagyok keseredve. kb 15 kg van rajtam. annyiszor próbáltam már fogyókúrázni, 0 eredménnyel. most kalóriaszámláló diétát csinálok, 2 hete, de semmi eredmény. nem vagyok csúnya, de most pl visszanéztem a hétvégén készült fényképeket egy buliban és legszívesebben lehánytam volna a monitort. mindjárt megölöm magam, annyira gyűlölöm magamat :(
2012. jún. 11. 18:26
8/21 anonim válasza:
Lehet hogy azért mert nincs kiszámolva a kajád, nem írtad hogy edzenél valamit, így azért nehéz a megtudni hogy valóban jó-e amit csinálsz : javaslom : Sárga Kapszula című könyvet ingyenes neten fent van ha így sem megy akkor vagy nem tartottad be az ott leírtakat, vagy te egy UFO vagy és különbözöl a többi 7 milliárd embertől akik ha edzenek + megfelelő a tápérték arány mikro-makro tápanyagokból akkor tud változni.Amúgy ezt a jaj ki lépek a busz elé hisztit jó lenne elfelejteni, ebből arra következtetek hogy vagy vagy 14 éves vagy egy debil felnőtt vagy de szerintem mind a 2 kiábrándító és sokkal gázosabb az ahogy viselkedsz mint ahogy kinézel...
2012. jún. 11. 18:28
9/21 A kérdező kommentje:
Hát 10 kiló szerintem is rengeteg,most újból belevetem magam teljesen a sportba...
2012. jún. 11. 18:31
10/21 Ci.ara válasza:
Hali :)
Na szóval heti 4 aerob mozgást iktass be ami 40-50percig tartson futás, biciklizés...
Kajád nézzen ki úgy h magas fehérje tartalom alacsony szénhidrát
Amiből táplálkozz: teljes kiőrlésű kenyér, csirkemell, rizs, krumpli, túró, tojásfehérje
fehérjéből legyen meg kilónként a 2-2,5fehérje ! ami azt jelenti h egy 10kilós embernek 20-25g fehérjét kell bevinni (10*2v10*2,5)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!