Van értelme a kondizásnak?
Sziasztok! Azt hallottam h a legeredményesebb fogyás ha vki kondizik azaz gyúr utána meg fut meg hasonló aerob mozgást végez.
Van-e értelme annak ha nem igazodom az étrendhez, mert utálom a sok fehérjét és nem igazán tudom tartani a diétát.
Félek h így fogok kinézni
ja és lány vagyok.
nem akarok ilyen tömött lenni akkor már inkább hájas
A képen egy súlyemelő van. A testépítés teljesen más ügy. Más az edzés és más az eredmény. Milyen fehérjét utálsz? Halat és csirkét? Túrót?
Nyugodtan vágj bele.
Ha az étrended továbbra is kalóriában gazdag, akkor bizony a súlyzós edzéstől lehet, hogy a hájad alá izmosodsz. de legalább a körvonalaid szebbek lesznek.
Azt meg idejében észrefogod venni, gondolhatod, hogy a testépítők se azért néznek ki úgy ahogy, mert egyik reggel úgy ébredtek.
ma 15:56 -nel a pont!
A legtobb no buta, tisztelet a kivetelnek! (en is no vagyok, elnezest kerek kevesebb esszel megaldott notarsaim neveben)
A nok felepitese egeszen mas mint a ferfiake. Ha nagyon akarnank sem tudnak ugy kinezni (kulso segitseg nelkul) mint Arnold. A bodybuilderek, akik mar 'hasonlitanak' Arnoldra azok szigoru dietat kovetnek, kemeny edzestervet es MINDIG!!! valami vegyszert fogyasztanak, amitol igy neznek ki.
Attol kedves kerdezo, hogy te elkezdesz 'gyurni' heti 1x 2x, nem fogsz hatalmas binyot meg trinyot gyurni magadnak, mert valoszinu nem fogsz olyan komolyan gyurni.
Figyelj, en az elmult 2-3 honapban elkezdtem nagyon komolyan gyurni (marmint a sajat szokasaimhoz kepest komolyan) es meg csak most kezdenek latszodni az izmaim, de ne ilyen Arnoldot kepzelj el, hanem rovidgatyaban ahogy lepek feszul a combom, ha nyujtozkodok akkor a karomon kivillan egy kis binyo, es koran reggel, mikor ures a gyomrom es befeszitek, akkor halvany kockak kezdodnek kirajzolodni a hasamon.
Mondanom sem kell, hogy a ferfiak erre egytol-egyig iszonyuan beindulnak. Szoval nincs azzal a kis izommal semmi gond!!! Es nem leszel olyan mint a kepen lathato kedves lanyzo, ugyanis neki ez egy eletstilus, amit valszeg tizenevesen kezdett, ehhez neked mar tul keso szerintem!
A feherjet pedig ne utald, mert ez az egyik amibol a tested felepul. Ez olyan mintha az epitesz azt mondana, hogy utalom a teglat, ezert csak malterbol fogok hazat epiteni...
Ha nem szereted a hus izet, akkor egyel tojast, turot. Ha azt sem, akkor vegyel feherjeport, vannak csokis/vanilias izuek, es fogyaszd azt!
Feherje nelkul meghalsz!...
az edzés részét leírták a többiek.
az étrend részén meg csupán a siker 70-80%a múlik,uh nyugodtan sz@rj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!