Ha nem akarok már fogyni attól még futhatok tovább, milyen hatása-értelme van heti 4x35 perc futásnak?
hozzászokik a terheléshez tehát nagyon izmosodni nem fogsz.
de az egészséged megőrzöd vele és kevésbé lesz valószínű hogy visszahízol.
Tehát valamit azért számít? Csak mert ezt nem tartom követhető életmódnak hogy mostantól folyamatosan emelem a terhelést (egy idő után minden fokozatot meg fogok szokni nem?? jó nem arra gondolok hogy mindennap félmaratont nyomok :D) "csak" sportolni szeretnék majd mindennap valamit. De nem akarom folyamatosan fejleszteni a dolgot, tovább és tovább, nekem ez így pont elég lenne.
Nem ennék továbbra sem többet mint eddig (1600-1700 kcal kb.) de nem is emelném a terhelést.
Igen mindenképpen érdemes csinálni hogy karban tartsd magad.
Bár én nem látom mi olyan visszataszító a fejlődésben, de nem kötelező. :D
nekem anélkül nem menne hiszen az ad motivációt
Nem visszataszító csak nem látom a végét:) és nincs időm úgy sportolni hogy már majd órákat másfél órákat stb. vesz igénybe mivel kicsi gyerekeim vannak.
Úgyhogy nem az egyre nagyobb és nagyobb teljesítmény meg határaim feszegetése lenne a cél. (mint tizen huszon évesen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!