Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt fogyhatnék...

Mennyi idő alatt fogyhatnék le 65kilóról és hogyan?

Figyelt kérdés

175 cm vagyok, 65 kg. Tudom, hogy ez nem számít TÚL soknak, de nekem nagyon sok, 58-60 kilósan érzem jól magam és úgy nézek ki a legjobban. Ezt az 5-7 kilót hogy tudnám a legkönnyebben ledobni, milyen féle mozgásokkal, diétával? Nagyon megköszönnék minden féle segítséget, tényleg fontos lenne, illetve az, hogy mennyi idő alatt lenne sikeres az eredmény szerintetek.

Előre is köszönöm! puszi :)

16/L

2012. szept. 25. 17:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát így tökéletes a testalkatod. 58 kiló már kevés is lenne kicsit a 175 centihez.
2012. szept. 25. 18:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez nem ide illő kérdés. Sport és helyes étrend, életmód. Ennyi, persze szakértő segítővel, ellenőrző tanácsadóval.

Kemény, de igaz, ebben az egyik legjobb közösség a LifeTilt, amúgy pedig minden jó személyi edző pont ebben tud segíteni.

2012. szept. 26. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!