Mennyi idő alatt fogyhatnék le 65kilóról és hogyan?
Figyelt kérdés
175 cm vagyok, 65 kg. Tudom, hogy ez nem számít TÚL soknak, de nekem nagyon sok, 58-60 kilósan érzem jól magam és úgy nézek ki a legjobban. Ezt az 5-7 kilót hogy tudnám a legkönnyebben ledobni, milyen féle mozgásokkal, diétával? Nagyon megköszönnék minden féle segítséget, tényleg fontos lenne, illetve az, hogy mennyi idő alatt lenne sikeres az eredmény szerintetek.
Előre is köszönöm! puszi :)
16/L
2012. szept. 25. 17:55
1/2 anonim válasza:
Hát így tökéletes a testalkatod. 58 kiló már kevés is lenne kicsit a 175 centihez.
2/2 anonim válasza:
Ez nem ide illő kérdés. Sport és helyes étrend, életmód. Ennyi, persze szakértő segítővel, ellenőrző tanácsadóval.
Kemény, de igaz, ebben az egyik legjobb közösség a LifeTilt, amúgy pedig minden jó személyi edző pont ebben tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!