120kg-rol fogytam fel 3/4-ed ev alatt 86kg-ra, de hogy tovabb?
Figyelt kérdés
mar kb negyed éve tatom ezt a 86kilot, az Istenért sem akar megmozdulni a mérleg, pedig ugyanugy étkezek mint eddig.. beiktattam tobb mozgast már tobb fehérjét nem akarok enni még hugysavam lesz a végén..valami tanacs?2012. szept. 23. 10:28
1/5 anonim válasza:
talán le, nem fel.
Pont ne étkezz úgy, ahogy eddig, egyél kevesebbet.
VAgy tarts egy kis szünetet.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a fel az fél 3/4 év akart lenni.
3/5 anonim válasza:
Akkor kezdd el fokozatosan csökkenteni a szénhidrátot, de emellé sok fehérjére lenne szükséged.
4/5 A kérdező kommentje:
igen 2. ugy értettem..fél de majdnem 3/4év alatt volt ez a fogyás..csokkenteni a szenhidratot már nem tudom hova, mer abszolut nem eszek szenhidratot, maximum ami gyumolcsben van gyumolcscukor lehet a szenhidrat mennyisegem naponta de hat annyi meg kell..ilyesmi egy napom reggeli : sovany sonka, paradicsom, paprika, hagyma tojás, tizorai joghurt gyumolccsel, ebéd mindig othonrol viszek meloba akarmi husbol elkészitve nyers vagy párolt zoldségekkel, mikor hazajovok délutan melobol akkor leves szokott lenni v fozelék jaj tenyleg ezekben is szenhidrat van na de aza egy tanyer amit en megeszek nem oszt nem szoroz, vacsira meg mikor mi sali piritott csirkemellel, tojas, joghurtok, turos gyumolcsok, halak..nemtudom ezeken meg mit valtoztassak :/ mellette nagyon sok vizet iszom és teákat, meloba gyalog megyek 6km-t minimum lesétalok naponta, azta este futok vagy tornázok, de tobet már nemtudok, egyszeruen már kimerultnek érzem magam ha tobbet sportolok :/
2012. szept. 23. 16:32
5/5 anonim válasza:
Nézd meg ezt:
plusz még az eredeti Mark Sisson cikket (be van likelve)
Én hasonló cipőben járok - 7 hónap alatt -22kg, az elmúlt másfél hónapban viszont semmi, a hasamról, derekamról nem akar lemenni a zsír. Úgyhogy most ezzel próbálkozom, ma lesz a második szénhidrátvisszatöltős napom, múlt hét pénteken volt az első. Ezen a héten még nem volt hatása a fogyásra, de egy hónapig adok neki esélyt. A kimerültség ellen viszont tényleg jó, sőt akár hetente kétszer is el tudnám képzelni.
Egyébként rám mindig is jellemző volt, hogy télre meghízok, szóval lehet természetes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!