kb. 2 hónap alatt felkúszott rám 8-10 kg (kb annyi nem mertem mérlegre állni) a 36 os gatyám alig(!) jön rám,feszül,csúnyán áll..sokat ettem mostanába és nem sportoltam(heti 5x járok futni egy órát)Nemrég 20 kilótól szabadultam meg.Szerintetek ha visszaállok a kemény diétára és a sporta akkor hamar lemegy majd?
2 még okés,3 már kicsit sok :( mindent bele adok majd hogy sikerüljön max 2 alatt leadni :) folytatom a sportot mert formás leszek tőle:/ mi a véleményetek erről a kalkulátorról?
Szerintem rossz nyomon vagy. Nem jó a "hamar", az életformádat kéne megváltoztatni, hogy kikerülj a jojóból. Két hónap alatt 8-10 kg nem felkúszik csak úgy, ennek oka van. Dőlj hátra és gondold végig őszintén, hogy mi történt. Van megoldás, de az nem a pillanatnyi kilókról szól.
2012. szept. 24. 19:44
14/24 A kérdező kommentje:
értem tudom,de először szeretném igen hamar leadni ezt amit felszedtem.mindent bele adok.az alatt mit értesz hogy "pillanatnyi kilók"?
2012. szept. 24. 21:08
15/24 poiu válasza:
Úgí értem, hogy nem számít, most éppen hány kiló vagy. Nyilván kellemetlen, de nem az a legfontosabb, hogy gyorsan leadd. A legfontosabb az, hogy végiggondold, mi ment félre, miket eszel, mennyit mozogsz. Ha érted, hogy mi volt a hiba, akkor szép lassan javítsd ki és ne akarj gyorsan lefogyni.
2012. szept. 25. 06:59
16/24 anonim válasza:
Jógával is formásodnál (sőt egészséges lenne) de nem menne szét pl. a térded :)
Persze mindegy is, én nem tartok jóga edzést, nekem az lenne az érdekem hogy önvédelmet gyere tanulni. És akkor az evés dolgot is átbeszélnénk, természetesen.
2012. szept. 25. 11:06
17/24 A kérdező kommentje:
köszi evés terén nincsenek problémáim,tudom már:) első: tudom,de ebben a helyzetben nekem nem az a legfontosabb hogy rájöjjek a hibámra,amit egyébként tudok,hanem hogy GYORSAN fogyjak vissza mert utálom így magam és nem várok vele.
2012. szept. 25. 13:57
18/24 anonim válasza:
Ha evéssel tisztában vagy, akkor azt is tudod, hogy nincs gyors visszafogyás. Ahogy nem is gyorsan lettél zsíros.
Ugye az evés és a biológiai ismeretek összefüggenek.
2012. szept. 25. 14:01
19/24 anonim válasza:
Jógával formásodni?
ez komoly?
2012. szept. 25. 21:39
20/24 poiu válasza:
Jóga: vannak benne erőgyakorlatok. És van olyan ága, amelyik kifejezetten az erősítésre megy rá. Az unokahugom elkezdett egy ilyet, az első hónapokban olyan izmai is fájtak, aminek a létezéséről nem is tudott :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!