Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek menni fog?

Szerintetek menni fog?

Figyelt kérdés

kb. 2 hónap alatt felkúszott rám 8-10 kg (kb annyi nem mertem mérlegre állni) a 36 os gatyám alig(!) jön rám,feszül,csúnyán áll..sokat ettem mostanába és nem sportoltam(heti 5x járok futni egy órát)Nemrég 20 kilótól szabadultam meg.Szerintetek ha visszaállok a kemény diétára és a sporta akkor hamar lemegy majd?

16/Lány

2012. szept. 20. 20:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
persze:) csak ne add fel, és ha sikerül lefogyni a +kilókat, utána ne térj vissza a régi étkezésre, hanem folytasd az egészséges életmódot:)hajrá
2012. szept. 20. 20:25
 2/24 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ:) értem.csak annyira ki voltam már "éhezve" tudom butaság volt,egészségesen fogok étkezni majd.Remélem novemberre "kész" lesz már
2012. szept. 20. 20:43
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

ha csak alig megy rád akkor az olyan5 kikó lehet szerintem állj rá arra a mérlegre

és holnap menj futni :)

sok sikert kitartást

2012. szept. 20. 20:50
 4/24 A kérdező kommentje:
jaaaj nem..:DD annyira bátor azért nem vagyok.Köszi a választ neked is,hétfőtől mindenképpen elkezdem a diétát,a sportot már holnaptól,csak most nincs itthon diétás kaja :( szerintem kicsivel több sajnos mint 5..mondjuk olyan 10 körül szeretnék leadni,úgy érzem úgy jobban kibékülnék a testemmel.Mentek a zöld kezek :)
2012. szept. 20. 21:22
 5/24 anonim ***** válasza:
Szia. benne vagyok az ilyen dolgokban. én is kondizom. zzívesen segítek mindenben, ha szeretnéd írj privit. :)
2012. szept. 20. 21:48
 6/24 anonim ***** válasza:
Az a lenyeg, amit az elso is irt, hogy ne terj vissza kesobb sem ahhoz a fajta taplalkozashoz amitol azelott meghiztal. Ettol fuggetlenul lehet idonkent enni csokit, meg chipset is, de legy tisztaba annak az adagnak a kaloriatartalmaval amit megettel, es hogy hogyan illeszkedik bele az a napi energiaszuksegletedbe. Mindent lehet, csak mertekkel! :-) Sok sikert!
2012. szept. 20. 22:02
 7/24 anonim ***** válasza:
0%

Ha visszaállsz kemény diétára beteg leszel, ha futsz a térdeid, bokád fognak szétmenni (éveken belül).

Az emberi étkezés: hús, zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak, gyökérfélék, bogyók.

Az emberi testedzés: Jóga, Taichi és jóga alapú gyógytornák. Sportnak az úszás ami űzhető ízületi károkozás nélkül. A Taichival még azt is megelőzhetnéd, hogy megerőszakoljanak, már ha erre a célra megfelelő oktatást találsz.

Ezek közül te egyiket sem írtad, gondolom a kemény diéta valami kalóriamegvonást, teljes őrlésű kenyeres, tejes-joghurtos éhező étkezést jelent. Ez sajnos megalapozná az utad a cukorbeteg, elhízott nő felé.

2012. szept. 21. 12:30
 8/24 anonim ***** válasza:
jajj persze, és maradjunk otthon ,hogyvalami hurrikán nehogy elvigyen, ne nevettess. jógától majd jól lefogysz. :D
2012. szept. 21. 12:36
 9/24 A kérdező kommentje:
köszi nektek :) szerintem maradok a futásnál nekem az bevállt:) szerintetek 1-2 hónap elég idő?:/
2012. szept. 21. 13:57
 10/24 anonim ***** válasza:

2-3 hónap, simán. Attól függ mennyit fogadsz meg abból amit írtam.

Futás - leszel Te még 22, 30, 40 éves, vissza fogsz gondolni még arra amit most edzésről írtam. Aki nem koxol, annak a sporttól tönkre megy a teste (heti pár nap sporttól lassabban) aki meg versenysportol és gyógyszerezik hozzá - annak jobban gyógyul a szervezete, de a gyógyszerektől lesz beteg.

A sport nem természetes, de csináld ha szereted.. :)

2012. szept. 21. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!