Szerintetek menni fog?
kb. 2 hónap alatt felkúszott rám 8-10 kg (kb annyi nem mertem mérlegre állni) a 36 os gatyám alig(!) jön rám,feszül,csúnyán áll..sokat ettem mostanába és nem sportoltam(heti 5x járok futni egy órát)Nemrég 20 kilótól szabadultam meg.Szerintetek ha visszaállok a kemény diétára és a sporta akkor hamar lemegy majd?
16/Lány
ha csak alig megy rád akkor az olyan5 kikó lehet szerintem állj rá arra a mérlegre
és holnap menj futni :)
sok sikert kitartást
Ha visszaállsz kemény diétára beteg leszel, ha futsz a térdeid, bokád fognak szétmenni (éveken belül).
Az emberi étkezés: hús, zöldségek, gyümölcsök, olajos magvak, gyökérfélék, bogyók.
Az emberi testedzés: Jóga, Taichi és jóga alapú gyógytornák. Sportnak az úszás ami űzhető ízületi károkozás nélkül. A Taichival még azt is megelőzhetnéd, hogy megerőszakoljanak, már ha erre a célra megfelelő oktatást találsz.
Ezek közül te egyiket sem írtad, gondolom a kemény diéta valami kalóriamegvonást, teljes őrlésű kenyeres, tejes-joghurtos éhező étkezést jelent. Ez sajnos megalapozná az utad a cukorbeteg, elhízott nő felé.
2-3 hónap, simán. Attól függ mennyit fogadsz meg abból amit írtam.
Futás - leszel Te még 22, 30, 40 éves, vissza fogsz gondolni még arra amit most edzésről írtam. Aki nem koxol, annak a sporttól tönkre megy a teste (heti pár nap sporttól lassabban) aki meg versenysportol és gyógyszerezik hozzá - annak jobban gyógyul a szervezete, de a gyógyszerektől lesz beteg.
A sport nem természetes, de csináld ha szereted.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!