Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » KÉRLEK, Szerintetek menni fog?

KÉRLEK, Szerintetek menni fog?

Figyelt kérdés

Pajzsmirigy betegség következtében 1 év alatt feljött 20 kg. 30-at kellene leadnom, hogy tökéletes legyek. Lassan beleőrülök! Most alig eszek. Reggel egy kis gyümölcsöt. Délután 2kor valamit, mondjuk egy kis tálka zöldbabot és 5kor vagy szintén valami kicsit, vagy semmit. 5 után már semmit sem eszek. Nos így sikerülhet? Valamint mellé a kemény edzés nagyon rossz ötlet nem? Nem lenne hozzá energiám. Most is pajzsmirigy beteg vagyok. Mindenképp a kevés étkezéssel fogok fogyni, csak a kérdés sikerülhet e, menni fog e. Mondjuk fél-1 év alatt a 30. Ahogy most csinálom?

Az intenzív mozgáshoz sajnos nincs energiám de valamicskét csinálok. Elérem, hogy naponta megizzadjak, még ha napi 10 perc intenzív szobabicikliről, vagy ellipszisről van szó. Kérlek "jósoljátok" meg mi lesz!

2012. júl. 4. 18:05
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem befog lassulni az anyagcseréd.
2012. júl. 4. 18:09
 2/8 A kérdező kommentje:
De később fogyok nem? Ha lezuhan egy gép és az emberek nem tudnak mit enni csak keveset, mikor hazaérnek lefogynak. EZ egy elég drasztikus példa volt, de csak a lényeget ábrázolom, nem azt hogy ők meg is betegszenek stb.
2012. júl. 4. 18:10
 3/8 anonim ***** válasza:
eloszor is ha pajzsmirigy beteg vagy, akkor szedd a tabikat a miket a doki ad, és tartsd be az utasítasait, tudtommal vannak ételek amiket nem ehetnek, kaposztafélék meg ilyesmik..utanna kell nézni vagy kompetenstol tanacsot kérni..masrészt pedig akkor fogsz fogyni ha tobb energiat hasznalsz el mint amennyit beviszel, tehat az alapanyagcseréhez szukséges kcal mindenképp legyen meg, és ugy 1200kcal ami jo lenne hogy fogyasztanal, ami lehetoleg NE lisztbol cukorbol es zsirol alljon, egyél sok fehérjét és rostot!!! sok víz és tea!!!ez a titka a fogyasnak, na meg persze a mozgas, mindenképp válassz valamilyen mozgásfajtát, ilyen melegbe jo az úszás is!!
2012. júl. 4. 18:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy-alulműködésed van? Mit szedsz rá és mióta?
2012. júl. 6. 11:03
 5/8 poiu ***** válasza:
Szerintem téves a terv. Reggel kis gyümölcs? A reggelit vagy hagyd ki, vagy egyél valami zsírosat, de semmiképpen se szénhidrátot. +30 kilóval szinte biztos, hogy rezisztens vagy az inzulinra. Ezen az segít, ha semmi keményítőt sem eszel (krumpli, rizs, tészta stb.) Ne éhezz!!!! Egyél annyi húst és zöldséget, amennyi beléd fér. Két hét és lesz energiád.
2012. júl. 6. 11:24
 6/8 A kérdező kommentje:
túlműködésem, de mégis hízással járt, mint sokak másoknak is. propicilt szedek rá 3x2-t és huma-pronolt a szívemre 2x1-et. + sárgabarack olaj
2012. júl. 6. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Először is ,amit Te étkezésnek nevezel, az nem az! Úgy be fog lassulni az anyagcseréd, hogy csak na! Egyél kb 5-6x keveset, a zöldségek jók nagyon, azt ehetsz bármikor. De mellé egyél fehérjét, ch-ot, mindent! Csak mértékkel. Másodszor:azért nincs energiád mozogni,mert nem eszel!

Egyébként én is pm beteg vagyok, és sikerült fogynom, de nem kerestem kifogásokat! Jósoljuk meg mi lesz??? Nem fogsz fogyni egy dekát sem , ha így állsz hozzá ,mint most!

2012. júl. 6. 16:51
 8/8 A kérdező kommentje:
hogy állok hozzá? eszem csak kevesebben, de amúgysem kíván többet a szervezetem, annyira a helyzet végül is, hogy 5 után nem eszem.
2012. júl. 6. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!