Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így lehet koplalni...

Szerintetek így lehet koplalni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a koplalás nem a legegészségesebb fogyási módszer, de inkább csak arra lennék kíváncsi, hogy így is visszafogom-e hízni?

Úgy gondoltam,hogy elkezdenék koplalni evvel fogyok valameddig(olyat is hallottam, hogy inkább csak izmot veszítek.Ez akkor is igaz ha mellette sportolok?)amikor már stangál a fogyás vagyis a szervezetem hozzászokott ehez a kalóriabevitelhez akkor nagyon lassan elkezdek újra többet enni.De tényleg nagyon lassan szokok vissza! És ezt csinálom ameddig le nem megy a felesleg.Szerintetek ebből így mi lesz? És nem vagyok arra kíváncsi, hogy életmódot kéne váltanom, mert egészségesen élek, de már ovis korom óta duci vagyok amiről szerintem nem én tehetek.

2012. szept. 20. 17:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
*zsírtól akarsz megszabadulni.
2012. szept. 20. 19:31
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. szept. 20. 19:44
 13/18 anonim ***** válasza:

Eszedbe ne jusson!!!

Tudod, hogy mi fog történni a bőröddel, ha elkezdesz koplalni, és rövid idő alatt túl sok kilót adsz le?

[link]

Tényleg erre vágysz? Hogy a "fogyókúra" után még jobban undorodj magadtól, mint most???

2012. szept. 20. 19:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Hiába a "trükkök" a yoyo effektus az yoyo effektus próbáld ki a terved aztán meglátod de én inkább nem javasolnám
2012. szept. 20. 22:01
 15/18 anonim ***** válasza:

a fehérje megvonás miatt fogsz izomtérfogatból veszíteni.

ha edzel is a koplalás alatt,akkor több kalóriát égetsz,ezért az energia szükségletét az izmokból fogja fedezni a test.

szóval a végeredmény-formavesztés,magasabb testzsír,rossz lehelet.

utána meg természetesen jojo.

a koplalás után a test visszatölti az izomzatot,a testzsír a raktározás miatt nőtt,ezért lesz több a súlyod a végén.

amúgy meg a koplalás és a fehérje megvonás megviseli a belső szerveket is,mert azok is főként izmok,vagy izmok tartják őket.

amit tenned kellene,hogy a fehérje bevitelre nagyon figyelsz,arra építed az étrended,és a szénhidrátot kezded el csökkenteni,de fokozatosan,nem hirtelen.

és 3 óránként eszel.

2012. szept. 21. 00:51
 16/18 anonim ***** válasza:

Pont tegnap beszélgettem egy barátnőmmel, aki egy időben átesett ebbe a koplalós, hashajtózós anorexiába. Az eredménye: most ott tart, hogy ő napi 1800 kcal-lal hízik. Majdnem azonosak az adataink, én 2400-zal súlyt tartok.

Tényleg azt szeretnéd, hogy szétessen az anyagcseréd, és soha többet ne ehess normálisan, és minden plusz kalória azonnal megmaradjon rajtad?

Szegény most pont azon agonizál, hogy neki már egész életében diétáznia kell, vagy hogy a francba tudja megoldani, hogy anélkül ehessen, hogy azonnal elhízna.

2012. szept. 21. 07:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyébként anyira nem vagyok elhízva, hogy ilyen legyen a bőröm.Az egyetlen amitől félek az a yoyo effektus :/.Inkább átgondolom még
2012. szept. 21. 14:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy ha koplalsz, esély nincs arra, hogy lesz erőd sportolni.
2012. szept. 25. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!