Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így lehet koplalni...

Szerintetek így lehet koplalni? (többi lent)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a koplalás nem a legegészségesebb fogyási módszer, de inkább csak arra lennék kíváncsi, hogy így is visszafogom-e hízni?

Úgy gondoltam,hogy elkezdenék koplalni evvel fogyok valameddig(olyat is hallottam, hogy inkább csak izmot veszítek.Ez akkor is igaz ha mellette sportolok?)amikor már stangál a fogyás vagyis a szervezetem hozzászokott ehez a kalóriabevitelhez akkor nagyon lassan elkezdek újra többet enni.De tényleg nagyon lassan szokok vissza! És ezt csinálom ameddig le nem megy a felesleg.Szerintetek ebből így mi lesz? És nem vagyok arra kíváncsi, hogy életmódot kéne váltanom, mert egészségesen élek, de már ovis korom óta duci vagyok amiről szerintem nem én tehetek.

2012. szept. 20. 17:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ird le hogx miket eszel és abból elmondom hogy tényleg egészségesen élsz-e
2012. szept. 20. 17:46
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ird le hogx miket eszel és abból elmondom hogy tényleg egészségesen élsz-e , mert ha ugy élnél nem lennél duci
2012. szept. 20. 17:50
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Pont hogy akkor veszítesz izmot ha koplalás mellett sportolsz!
2012. szept. 20. 17:51
 4/18 A kérdező kommentje:

1. válaszoló!Már megint ott tartunk, hogy nem a kérdésre kapok választ.Egyébként genetikai oka is lehet a duciságnak nem gondolod?

2. válaszoló! Akkor szerinted ne sportoljak mellette? Vagy nagyon nagy hülyeség lenne elkezdeni az egészet?

2012. szept. 20. 18:14
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne kezd koplalással semmiképp a fogyókúrát. A szervezeted éhezni fog, és tartalékra kapcsol. Nagyon lassan kezdenek rólad lemenni a kilók. Sokkal gyorsabb, ha összeállitasz egy olyan diétát, amiben naponta akár 5-ször eszel, de keveset. És persze nem cukrot, kenyeret.

Egyél sovány natúr joghurtot, nyers vagy párolt zöldséget, halat és sovány fehérhúst.

Nagyon jó a savanyúkáposzta. Tele van vitaminnal, emellett kevés kalória van benne.

2012. szept. 20. 18:28
 6/18 anonim válasza:
100%
Csokitorta evés közben azt fogom játszani hogy látod ahogy eszek
2012. szept. 20. 19:05
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. szept. 20. 19:05
 8/18 A kérdező kommentje:
19:05 ös válaszoló kössz vicces vagy!!
2012. szept. 20. 19:07
 9/18 anonim válasza:
Szívesen
2012. szept. 20. 19:07
 10/18 anonim ***** válasza:
Ne koplalj. Nem leszel elégedett az eredménnyel, mert az nem lesz majd egyenes arányosságban, a bele fektetett energiával. Persze, ha utána lassan visszaszoknál nem híznád vissza (én sem híztam vissza) csak maximum pár kilót. És, ha tudod, hogy csak izmot vesztenél, akkor minek kezded el? Fogyni nem így kell. Gondolom a zsírtól akarsz veszteni, ha már energiát fordítasz arra, hogy lefogyj, ami jó, de ezt is ésszel kell. Sportolj, egyél keveset napi ötször, s még koplalnod sem kell, s a szervezeted sem sínyli meg annyira a dolgot, s neked is könnyebb lesz. Hát, így nem jobb?
2012. szept. 20. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!