Szerintetek így lehet koplalni? (többi lent)
Tudom, hogy a koplalás nem a legegészségesebb fogyási módszer, de inkább csak arra lennék kíváncsi, hogy így is visszafogom-e hízni?
Úgy gondoltam,hogy elkezdenék koplalni evvel fogyok valameddig(olyat is hallottam, hogy inkább csak izmot veszítek.Ez akkor is igaz ha mellette sportolok?)amikor már stangál a fogyás vagyis a szervezetem hozzászokott ehez a kalóriabevitelhez akkor nagyon lassan elkezdek újra többet enni.De tényleg nagyon lassan szokok vissza! És ezt csinálom ameddig le nem megy a felesleg.Szerintetek ebből így mi lesz? És nem vagyok arra kíváncsi, hogy életmódot kéne váltanom, mert egészségesen élek, de már ovis korom óta duci vagyok amiről szerintem nem én tehetek.

1. válaszoló!Már megint ott tartunk, hogy nem a kérdésre kapok választ.Egyébként genetikai oka is lehet a duciságnak nem gondolod?
2. válaszoló! Akkor szerinted ne sportoljak mellette? Vagy nagyon nagy hülyeség lenne elkezdeni az egészet?

Szerintem ne kezd koplalással semmiképp a fogyókúrát. A szervezeted éhezni fog, és tartalékra kapcsol. Nagyon lassan kezdenek rólad lemenni a kilók. Sokkal gyorsabb, ha összeállitasz egy olyan diétát, amiben naponta akár 5-ször eszel, de keveset. És persze nem cukrot, kenyeret.
Egyél sovány natúr joghurtot, nyers vagy párolt zöldséget, halat és sovány fehérhúst.
Nagyon jó a savanyúkáposzta. Tele van vitaminnal, emellett kevés kalória van benne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!