Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet koplalni, hogy ne...

Hogy lehet koplalni, hogy ne fájjon az ember hasa?

Figyelt kérdés

Tudom fura kérdés, de nem egészen fogyókúráról van szó. Akarok kicsit fogyni csak sajna minimális pénzem van (épp kilábalunk egy kis családi válságból pár hónapja) és folyamatosan extra hizlaló dolgok vannak itthon. Pl. Krumpli, tészta, kenyér stb. És múltkor sajnos pont nem jutott kaja csak reggel és estére olyan gyomorfájdalmam volt hogy hihetetlen. Azóta folyton fáj a hasam pedig eszek "rendesen" már ha rendesnek lehet nevezni az egyoldalú táplálkozást. Nyár végére jövünk rendbe anyagilag (családban betegség volt és tartozásokat fizetünk)

Szóóóval én meg szeretnék fogyni így mozogni fogok, de valamivel kevesebbet fogok enni. Viszont a "Nagy éhes nap" után nagyon fáj a hasam ha eszek, ha nem. Tanács?

(ja és az trollok kedvéért leírom, hogy azért van netem, mert albérletbe vagyok másokkal, szóval muszáj legyen)

Kb 67 kiló lehetek 165 cmhez. Tudom nem vészes de nem tudom elviselni a hízásom :)

2012. jún. 5. 20:06
 1/3 anonim ***** válasza:
zabpehely-sparban 150-200 ft fél kg, az jó reggelire; vegyél húst, vagy csirkemájat hogy meglegyen a napi fehérjéd, és próbálj napi min.10 dkg-ot enni, emellé mehetnek zöldségek(répa, fagyasztott tök,-kukorica, -borsó, -bab..) meg barna rizs, vagy árpa, ezt is találsz a spar-ban, a barnarizs(Nagykun Barnarizs) 400 Ft/kg, az árpa(gersli) 160Ft/fél kg, este tojás, túró, ha belefér megint nyers zöldséggel, amit megengedhetsz magadnak.
2012. jún. 5. 21:36
 2/3 Smartguy86 ***** válasza:

Attól, hogy egészségesen eszel még nem fog többe kerülni. Ha annyira szarul álltok anyagilag, akkor nem kéne egészségtelen dolgokat se enni, mert néha még drágábbak. Csoportosítsátok át a pénzt normális ételekre, zöldségekre, valamennyi húsra (pl a sertés olcsóbb, mint a csirke).

A koplalás meg nem megoldás - ha sokat ettél egyszerre, akkor állj át olyan étkezésre, hogy napi 5-6x eszel kevesebbet, tuti nem leszel éhes és a gyomrod is rendbe fog jönni.

2012. jún. 6. 08:15
 3/3 anonim ***** válasza:

A többihez hozzátenném, h a tészta, krumpli, rizs sem extra hizlaló dolgok.

Én is zömében ezeken (meg pörkölt, sültek, rántott cuccok) éltem, mégis lement 10 kiló, csak nem zabáltam, mellette meg naponta legalább 45-50 percet futottam.

Ennyi.

2012. jún. 6. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!