Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy túlsúlyról való fogyásnál...

Nagy túlsúlyról való fogyásnál még fiatalon lehet utána izmos az ember?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Sajnos nagy túlsúlytól kell megszabadulnom, de már sikerül elindítani ezt a folyamatot, és érzem, hogy most menni fog!! A kérdésem arra vonatkozik hogy egy jelentős súlyfeleslegtől való megszabadulás után (-50-60 kg) ha az ember diétával és SPORTAL fogy lehet olyan, hogy olyan szép izmos, nem túlságosan, hanem úgy arányosan? Tanácsokat nagyon szívesen fogadnák!! Eéőre is köszi a válaszokat!!

2012. máj. 6. 19:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem egészen értem a kérdést. Megfelelő edzéssel bárki lehet izmos.
2012. máj. 6. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ekkora felesleg után ha le is fogysz teljesen, maradni fog rajtad egy kinyúlt bőrréteg, amitől úgy tudom nem lehet sporttal megszabadulni, csak plasztikai műtéttel. Persze attol még lehetsz izmos, sportos, de a bőröd lógni fog.
2012. máj. 6. 20:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyébként lehet, hogy hülye a gondolatmenetem, és ha az, akkor javítsatok ki, de ha valakin lógós bőr maradt, és utána edz, akkor az izom nem tölti ki a "teret", ezáltal feszesebb lesz a bőr?
2012. máj. 6. 20:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Válaszokat köszönöm, fiatal korom miatt reménykedem, hogy a bőr visszamegy, főleg ha a sport nagy szerepet játszik a fogyásban!!
2012. máj. 6. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:

ezt én se értem teljesen. ha lefogysz és utána elkezdesz edzeni lehetsz izmos

sok sikert

2012. máj. 6. 21:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Magától nem lesz izmos senki. Ha meg keményen gyúr és mégsem lesz izmos, akkor az negatív csoda.
2012. máj. 20. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!