Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mikortól számít egy ember...

Mikortól számít egy ember bulémiásnak?

Figyelt kérdés
Nagyon kövérnek látom magam, de mindenki csak röhög rajtam hogy nem vagyok az. Ha eszem mindig bűntudatot érzek és sokszor jön rám falási roham. Ilyenkor bármit amit meglátok megeszem. Ma jutottam el odáig hogy ez nem maradhat bennem és ki kell hánytatnom amit ma meg is tettem..

2012. ápr. 24. 22:17
1 2
 1/14 Smartguy86 ***** válasza:
Legjobb lesz ha elmész a háziorvoshoz és elmondod ezt neki. Minél előbb!
2012. ápr. 24. 22:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék semmilyen orvoshoz menni:|
2012. ápr. 24. 22:27
 3/14 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 24. 22:33
 4/14 Smartguy86 ***** válasza:
Pedig az az egyetlen megoldás. Tönkre fogod tenni magad és nem csak lelki problémáid lesznek, hanem testiek is. Ha jót akarsz magadnak, akkor menj el orvoshoz! Ne szégyelld magad, neked segítség kell!
2012. ápr. 24. 22:34
 5/14 anonim ***** válasza:
Van rá diagnózis, heti 2 falásroham x héten keresztül, bocsi de most nem találtam meg a neten, hogy mekkora időintervallum szükséges hozzá.
2012. júl. 25. 11:05
 6/14 A kérdező kommentje:
Igazából nekem nincsenek ilyen "falás rohamaim" ha tehetném mindig össze ennék minden félét össze-vissza csak vissza fogom magam.. azóta mióta kiírtam a kérdést rengetegszer hánytam, napi többször is, és nem tudok belőle kiszokni:(
2012. júl. 25. 21:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Kérlek, kérj időpontot pszichológushoz/pszichiáterhez! (Szülő is kell hozzá 1. alkalmmal.)

Komolyan! Ez nem egészséges! Szívritmuszavar, kilyukadt nyelőcső, zománc nélküli fog, gyomorvérzés; és ha így folytatod, már soha nem leszel egészséges az ilyen szövődmények miatt!

2012. júl. 27. 12:15
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem merem elmondani anyának.. úgy hogy orvosok ki vannak zárva..
2012. júl. 27. 22:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Apa vagy egyéb felnőtt? Nagytesó vagy bárki? Figyelj, így is érdemes lehet telefonálni a legközelebbi gyermekpszichiátriára/ideggondozóba, neten biztos fönt van egy telefonszám. A helyedben pszichiáterhez kérnék időpontot (ő adhat gyógyszert, és ha nem is akarod szedni, akkor szükséged lehet rá - én is szedtem pár hónapig antidepit), és talán mond valami megoldást, ha FELNŐTT kell, de nincs kivel menned... de lehet, hogy egyedül is mehetsz, nem tudom.

Érdeklődj, komolyan... Anyukádnak is el kéne mondani, különben a saját gyógyulásod késlelteted.

Vadaskert Gyermekpszichiátriára (Budapest) keress rá a neten, ott is csinálnak étkezési zavarosoknak csoportfoglalkozást. Ugyan nekem más bajom van, de nagyon szeretem, jó a program meg a társaság, nem "vérszag és fehér köpeny" - típusú intézmény. Ide pszichiáter adhat beutalót, DE beutaló nélkül is mehetsz. Persze szülővel. (vadaskertalapitvany.hu, "Méhkas", ill. "Napraforgó" részlegen csinálnak asszem étkezési zavaros csoportot.) Na, oda is érdemes megejteni egy telefont.

2012. júl. 28. 13:00
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem lakok közel Budapesthez. Van egy nővérem de nem túl jó a viszonyunk szóval ő kizárt. Apám meg nem velünk él és vele keveset beszélek..
2012. júl. 28. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!