Miért van, hogy ha idegeskedés miatt fogy az ember, azok a kilók nem jönnek vissza?
Tehát nem eszem, mert ideges vagyok, fogyok mondjuk három kilót, de amikor az idegesség elmúlik és újra rendesen eszem, a kilók nem jönnek vissza. Ellentétben azzal, ha tudatosan koplalok, mert akkor a kilók visszajönnek (akkor is, ha utána sem eszem többet, mint előtte!).
Többször tapasztaltam már az életemben, egyszer 3 hét alatt 8 kilót fogytam, nemrég 3 nap alatt kettőt, és egyik esetben sem jött vissza a stressz elmúltával.
Miért van ez?
Nekem ezek a kilók mindig visszajöttek, amint helyreállt az életem...
(4 éve volt, véget ért a hosszú kapcsolatom, -7 kg. Utána 1 hónapon belül még egy pasi tönkrevágott lelkileg, újabb -7 kg. 5 hónap volt összesen, míg helyreálltam. Utána +10 kg. 2 hónapra rá terhes lettem, még egy tizes... Úgy lettem 90 kg. Rohadt lassan, de eljutottam így 2 év után a 65-höz... De ez legalább tartós.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!