Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 'hirtelen' lefogy az ember...

Bananina kérdése:

Ha 'hirtelen' lefogy az ember lehet tőle valami baja?

Figyelt kérdés
Én pár nap alatt 8kilót fogytam és érdekelne,ha így folytatom lehet-e valami bajom. Hallottam olyat,hogy cukorbeteg is lehetek, ez igaz?
2012. ápr. 12. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Cukorbeteg nem leszel, viszont lógni fog a bőröd, jobb esetben teli leszel fogyási csíkokkal. Aztán visszahízod az egészet.
2012. ápr. 12. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam, hogy ha eszetlenül diétázik, koplal valaki, akkor az izomsejtek lebomlanak - így a SZÍV is - és szívbetegség alakulhat ki, nagyon gyorsan. Nameg a pár nap alatt 8 kg-tól pár nap alatt 16 jön vissza.
2012. ápr. 12. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
ja, és higgy nekem!! egyszer 70 kg-ról 106 kg-ra "koplaltam" magam, nagyjából 2 év leforgása alatt. Szerintem nem akarod tudni milyen érzés éjjel enni a hűtőt, amikor mindenki alszik.
2012. ápr. 12. 13:37
 4/5 A kérdező kommentje:

3 hét alatt fogytam 8 kilót, futni járok és nem eszek olyat,ami nagyon zsíros,de tudom hol a határ.

Igazból azért szeretnék fogyni,mert így is van "egy kis túlsúlyom" és nem érzem így jól magam.

Szerintetek az úgy jó,ha 3 hetente kb. 8 kilót fogyok továbbra is,vagy az sok?

Vissza kéne vennem ebből az egészből?

2012. ápr. 13. 07:35
 5/5 anonim ***** válasza:
heti 0,5-1 kg egészséges
2012. ápr. 13. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!