Mikortól számít egy ember bulémiásnak?
Figyelt kérdés
Nagyon kövérnek látom magam, de mindenki csak röhög rajtam hogy nem vagyok az. Ha eszem mindig bűntudatot érzek és sokszor jön rám falási roham. Ilyenkor bármit amit meglátok megeszem. Ma jutottam el odáig hogy ez nem maradhat bennem és ki kell hánytatnom amit ma meg is tettem..2012. ápr. 24. 22:17
11/14 anonim válasza:
Marad anyud... Egyszer kell rajta túllenni... Vagy mutasd meg neki a kérdést, és mondd, hogy te írtad. (Különben én pécsi vagyok, és így is már háromszor voltam Vadaskertben 1, és 2-hetes programon.)
12/14 A kérdező kommentje:
De gondolom neked könnyebb megoldani az utat, mint nekem mert nem ennyi idős vagy:D
2012. júl. 29. 05:35
13/14 anonim válasza:
16 vagyok, anyummal mozgok én is. Te mennyi vagy?
14/14 A kérdező kommentje:
én 15:)
2012. júl. 30. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!