Nem tudnátok olyan képeket mutatni, hogy néz ki ugyan az az ember 50-60-70-80 kilósan?
Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 20:23
1/1 Kertesz Adam válasza:
Friss téma. Csak googlizni tudnék én is, de azt tudom, hogy ha 160 cm körül van valaki azon is teljesen más a súly és azon is aki 180. Az utóbbi ha felszed, lead öt tíz kilókat 'alig látszik' az előbbinél meg vagy gömbölyű az alkat, vagy 40-50 kiló a tömege ;) Egy biztos, nagyon szép nők is vannak túlsúly mögé rejtve. Olyanok akik után sorra megfordulnának az utcán. Egy átlagos nő ha kecses, csinos, már megkapó és szép is. Fiú vagyok, van egy pici pocakom, de máris szégyellem. Ledobom a nyáron. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!