Annyira idegesít ez a tudatlanság, hogy megőrülök tőle! Miért kell koplalni? Falatokat számolni?
Egyszerűen itt is meg tudnék őrülni a sok értelmes és kevésbé értelmes kérdéstől. Nem értem, hogy ha valaki ilyen dologgal foglalkozik, akkor miért nem olvas inkább utána??
A családomban is az idegesít, hogy most a tesóm is le akar fogyni, mert kicsit túlsúlyos és látom, hogy nem eszik semmi fehérjét. Gyümölcsöt eszik, meg lecsúszik azért a pékáru meg a csoki. Hát ez nem fogyókúra! Természetesen elkezdtem mondani neki a kis monológomat erről, hogy mit csinálhatna jobban, a reakciója az volt, hogy felállt az asztaltól és elment. PFFFFFF!!
A másik meg a párom. Engem akar fogyasztani. Mellesleg megjegyzem, hogy én 170 cm magas vagyok és 64,7 kg. 1 éve ilyenkor 72 kg voltam. Elkezdtem futni és fehérjét zabálni, lemondtam mindenről, amiben a liszt van.
Igen. Nem 3 nap alatt fogytam le, de nincs is jo-jo effektus. Ennek ellenére a párom elkezdett csesztetni, hogy egyek kevesebbet...egyek inkább csak 1000 kcal alatt, mert akkor gyorsabban fogok fogyni és menjek 60 kg alá. Jó, jó értem. Le akarok fogyni én is és nem is keveset, de én ezt zsírból (!!!!!!) szeretném leadni és nem az izmomból. Hiába magyarázok neki a koplalás veszélyeiről, nem fogja fel. Mondván, hogy ő is lefogyott ilyen módszerrel. Hát igen. Vékony lett, de nincs is energiája. Ez az eredménye.
Mondom neki, hogy ha én elkezdek koplalni, akkor igaz, hogy ledobok simán 8 kg-ot, vékonyabb is leszek, de ugyanolyan zsíros maradok, csak az izmomból veszítem el ezt, ami nem jó és akkor még energiám se lesz a napi 1 óra futáshoz. Válasz: "Az nem baj, akkor nem futsz."
Hát köszönöm szépen. Én nem akarok úgy kinézni, mint egy telerakott zokni.
Miért kell ennyire tudattalannak lenni?
27L
Nyilván ha nem lennének "tudatlanok",nem tennének fel kérdést...
Lehet hogy lefogytál,de az idegeidnek nem tett jot,egyel meg inkább egy csokit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!