Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Annyira idegesít ez a tudatlan...

Annyira idegesít ez a tudatlanság, hogy megőrülök tőle! Miért kell koplalni? Falatokat számolni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen itt is meg tudnék őrülni a sok értelmes és kevésbé értelmes kérdéstől. Nem értem, hogy ha valaki ilyen dologgal foglalkozik, akkor miért nem olvas inkább utána??

A családomban is az idegesít, hogy most a tesóm is le akar fogyni, mert kicsit túlsúlyos és látom, hogy nem eszik semmi fehérjét. Gyümölcsöt eszik, meg lecsúszik azért a pékáru meg a csoki. Hát ez nem fogyókúra! Természetesen elkezdtem mondani neki a kis monológomat erről, hogy mit csinálhatna jobban, a reakciója az volt, hogy felállt az asztaltól és elment. PFFFFFF!!

A másik meg a párom. Engem akar fogyasztani. Mellesleg megjegyzem, hogy én 170 cm magas vagyok és 64,7 kg. 1 éve ilyenkor 72 kg voltam. Elkezdtem futni és fehérjét zabálni, lemondtam mindenről, amiben a liszt van.

Igen. Nem 3 nap alatt fogytam le, de nincs is jo-jo effektus. Ennek ellenére a párom elkezdett csesztetni, hogy egyek kevesebbet...egyek inkább csak 1000 kcal alatt, mert akkor gyorsabban fogok fogyni és menjek 60 kg alá. Jó, jó értem. Le akarok fogyni én is és nem is keveset, de én ezt zsírból (!!!!!!) szeretném leadni és nem az izmomból. Hiába magyarázok neki a koplalás veszélyeiről, nem fogja fel. Mondván, hogy ő is lefogyott ilyen módszerrel. Hát igen. Vékony lett, de nincs is energiája. Ez az eredménye.

Mondom neki, hogy ha én elkezdek koplalni, akkor igaz, hogy ledobok simán 8 kg-ot, vékonyabb is leszek, de ugyanolyan zsíros maradok, csak az izmomból veszítem el ezt, ami nem jó és akkor még energiám se lesz a napi 1 óra futáshoz. Válasz: "Az nem baj, akkor nem futsz."

Hát köszönöm szépen. Én nem akarok úgy kinézni, mint egy telerakott zokni.

Miért kell ennyire tudattalannak lenni?

27L

2012. jan. 9. 11:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Neked ez miért fáj? Nem is te találtad fel a spanyol viaszt! Lehet más szemében meg te vagy az értetlen meg a csőlátő.

Mindenkinek más és más módszer jön be.

A nagy tudományos alapok meg lósz@rt sem érnek. Aki nem zabál fehérjét annak is lehet jó alakja. Sőt aki fehérjét zabál az is lehet olyan mint egy telesz@rt zokni.

Én is voltam fehérjezabáló,konkrétan nekem semmi erőm nem volt abban az időszakban,rosszul voltam a sok csirkétől,túrótól,már már sírva ettem,és sokszor majdnem viszont is láttam őket.

Mióta sok ch-t eszek bizonyos kalórián belül sokkal energikusabb és boldogabb is vagyok.

És köszönöm szpen nem nézek ki úgy mint egy teleszart zokni.

Szóval nem kell itt okoskodni és játszani a mindenttudó istent!

2012. jan. 9. 11:42
 12/17 anonim válasza:
Amugy meg 11:20 vok axem ... ugy kene elfogadjanak, amilyen vagy :)
2012. jan. 9. 11:44
 13/17 anonim válasza:
nem mert .. 11:15:))
2012. jan. 9. 11:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek máshol kezdődik a tudattalanság...senkit sem lehet megszólni ezért. Neked is van gyenge pontod mint bárki másnak. Éld úgy az életed, ahogy neked jó és hagyd meg ezt a lehetőséget másnak is.
2012. jan. 9. 11:49
 15/17 anonim válasza:
egyetertek Izmael el :D
2012. jan. 9. 11:51
 16/17 anonim ***** válasza:

A kérdező párja nem bunkó, hanem egyszerűen nem szereti a kérdezőt. Ha szeretsz valakit, olyannak szereted, amilyen. Ha kövér, akkor kövérnek. És a legjobbat akarod neki, nem pedig rosszat.

A tudatlansága kisebb probléma, mint a fentiek, mert azon még lehet segíteni.

2012. jan. 9. 11:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Izmaellel értek én is egyet...a többi legyen a kérdező gondja, már ami a párját illeti..
2012. jan. 9. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!