Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kiló alatt biztonságos a...

Hány kiló alatt biztonságos a futás?

Figyelt kérdés
175 cm magas lány vagyok. Kb. mekkora az a testsúly ami alatt már futhatok?

2012. szept. 3. 07:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Embere válogatja. Én 162 kilóval kezdtem a fogyókúrát és xartam bele,futottam.Most 128-cal már repülök.:)
2012. szept. 3. 10:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát no!Most gondba ejtetettek!Nekem kb.15 kg feleslegem van,azzal még futhatok?Ezt a túlsúlyt újévig szeretném lefaragni magamról!Basszus,ha nem szaladhatok...

De a szaladás mellett még bicajozok és sokat sétálok a gyerekeimmel is!Autóba ritkán ülök,csak ha nagyon muszáj.

Drága a benzin is....

2012. szept. 3. 12:15
 13/17 anonim ***** válasza:
amúgy szerintem ez csak egy kifogás, amit a kövér emberek találtak ki , a maguk nyugtatása érdekében , sokan elhitték, szintén nyugtatták vele magukat , és elterjedt a köztudatban. Szóval szerintem fuss nyugodtan.
2012. szept. 3. 14:00
 14/17 A kérdező kommentje:

Rengeteg kérdésnél a jelentős túlsúllyal rendelkező embereknek azt írták, h "NEHOGY FUSS EKKORA SÚLLYAL!". Én csak kíváncsi voltam h mekkora az ekkora... :))) Nehogy a tudatlanságom miatt olyasmit tegyek tönkre ami elkerülhető lett volna egy kis utánajárással.

Köszönöm mindenkinek a hasznos válaszokat és a segítséget!

2012. szept. 3. 14:47
 15/17 anonim ***** válasza:

Az egyik válaszolónak: én kb. 15 kg túlsúllyal kezdtem, valami 20 percet bírtam elsőre, baromi lassú tempóban, de az már kiindulásnak elég. Ennyivel már lehet menni szerintem nyugodtan.

A másik, hogy el kell kezdeni gyalogolni (gyorsan) nagy túlsúllyal, aztán ahogy halad a fogyás, lesz egyre könnyebb a dolog, bele lehet néha kocogni. Aztán azt veszed észre, hogy már nem gyalogolsz kevés kocogással, hanem futsz, és néha belegyalogolsz, aztán már azt sem... :) Ez az átmenet a legjobb.

2012. szept. 3. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Ez nem egy kifogás,senki nem mondta,hogy +20 kilóval nem kell mozogni,csak annyit,hogy ne kocogni lehetőleg.

Nem csak a térd+a boka,de a gerinc kisizületei és a csigolyák között lévő porckorongok és terhelődnek futáskor. +30 kilóval például nem nehéz gerincsérvet kapni rendszeres kocogástól.

+15 kiló felesleg a maximum amennyivel én ajánlom,és jó futócipő kell,aszfalton tilos.

2012. szept. 4. 14:36
 17/17 anonim ***** válasza:
a térd izületét a tömeg 6-szorosa terheli futás közben, minden becsapódásnál. Azért akármennyivel nem futnék, mert tényleg gallyra teszi a térdet.........
2012. szept. 7. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!