Futók! Mennyire biztonságos egyedül futni a Margit-szigeten sötétedés után? 17/L
szerintem biztonságos, én is ott szoktam futni, igaz én fiú vagyok. viszont van néhány részeg csoport, akik szeretnek kötekedni, de azért nem jellemző.
18/f
Viccet félretéve, este a margitsziget 5 km futószakasz, tele van árnyékos résszel, este kicsi a forgalom, elhagyatott részekkel is tele van. egy egyedül futó fiatal lány ideális célpont. kiszemel, egy árnyékos helyről lekap, elveszi a telódat, mp3-adat. aztán ha megtetszel neki, odébb vonszol egy árnyékos fás bokros részre, és megerőszakol. Ha meg nem akar tanút, ki is nyír.
Egyvalamit jegyezz meg, nőként soha ne járj egyedül, éjszaka elhagyatott helyen, pláne akkor, ha értékes (egy rablónak) tárgy van nálad. ez vonatkozik a margitszigetre, nyóckerre, minden aluljáróra, parkolóházra, stb.
Gondolj a pécsi pszichológus csajra. Van akinek semmit sem ér az életed...
Ez kimerítő válasz volt?
Szia!
Szerintem se menj egyedül futni sötétedés után.
Én esténként kb. 3/4 8-kor szoktam eljárni futni,de csak a hozzánk közeli Rákos patak körül.
Itt is vannak bokros helyek,ahol vannak néha csövesek,meg fura alakok...Mindig igyekszem úgy időzíteni a futást,hogy a nagyon sötétben már haza felé igyekezzem.
Esetleg sötétedés előtt kellene menned futni,vagy pedig edzőtárssal!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!