Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy napi edzéstervnek ez...

Egy napi edzéstervnek ez megfelel?

Figyelt kérdés

60-90 perc eliptikus tréner

20-40 perc popsi, kar-hát, has, comb edzése.

Szerintetek hatásos?

2012. aug. 29. 14:50
 1/9 anonim válasza:
Ha ehhez megfelelő táplálékbevitel járul, akkor egészen biztosan. Én csak napi max 60 percet edzek az ellipszisen (kb. 500 kalória mínusz) és kb 20-30 percet kézisúlyzóval - de ezt csak heti 3X, hogy legyen idejük az izmoknak regenerálódni. És csak úgy repülnek a kilók :)
2012. aug. 29. 15:12
 2/9 A kérdező kommentje:

Mai étrendem:

Reggeli: 1 szelet bundás kenyér (rozs kenyérből) +1 paradicsom és natúr joghurt

Tízórai: natúr joghurt

Ebéd: csirkemell + 2 db paradicsom túróval

Tízórai: 2 szelet rozs kenyér + 2 szelet csirkemell szalámi paradicsommal és túróval

Vacsora: joghurt

+ 2 liter ásványvíz + zöld tea és citromlé

:)))

2012. aug. 29. 16:04
 3/9 anonim válasza:
nyammm... :) Így szerintem okés lesz, persze a kalóriákat nem árt azért számolni mi megy be és mi megy ki :)
2012. aug. 29. 16:12
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszonoooom. :)
2012. aug. 29. 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy beleszólok, de nincs napi edzésterv.

Heti, 2 heti, havi, stb. van csak.

Ráadásul ez így teljesen rossz.

Az izomerősítést TILOS kardió után végezni, mert hatástalan. Az izomerősítésnek az a lényege, hogy kiürítsuk az izom glikogén raktárait és ún. mikrosérüléseket okozzunk az izomszövetben. Az edzést követően ezeket a mikrosérüléseket állítja helyre a szervezet és tölti föl a glikogén raktárakat - így lesz egyre erősebb, feszesebb, nagyobb izomzatunk.

A kardió edzés a glikogén raktárakat teljesen kiüríti, így lesz ha nem is teljesen hatástalan, de lényegesen kevésbé hatásos az izomerősítés.

Ha nagyon muszáj egy napon végezni az izomerősítést és a kardiót, a kardió az izomerősítés UTÁN legyen, semmiképpen sem előtte.

De legjobb az lenne, ha külön napokon lenne a kétféle edzés, váltakozva.

Amúgy én nem vagyok híve a 60-90 perces kardióknak, időpocsékolásnak és értelmetlennek tartom, mivel fizikai képtelenség olyan intenzíven csinálni, mint egy intervallum edzést, ami a leghatásosabb fogyókúrában, szálkásításban.

[link]

Jó hír, hogy az étrended nem ennyire rossz.

Vacsorára már ne egyél joghurtot, hanem fehérjét (sovány húst, túrót, fehérje shake-et, stb.) és mellé esetleg zöldséget.

A liter víz nagyon kevés, gondolom nem 40 kg vagy. 10 kg-onként fél liter vizet kell inni naponta - ez a minimum.

2012. aug. 31. 23:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Javítás:

Ha nagyon muszáj egy napon végezni az izomerősítést és a kardiót, AKKOR a kardió az izomerősítés UTÁN legyen...

A 2 liter víz nagyon kevés, ...

2012. aug. 31. 23:28
 7/9 A kérdező kommentje:

hát 20 kilonként 1 litert tudtam... de én a kérdés fetevése óta már ink 6 liter vizet iszom és kevesebb teát..

éés fogyni szeretnék.

80 kg vagyok és 60 szeretnék lenni :D

2012. szept. 1. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi a különbség a 10 kg-onként fél liter és a 20 kg-onként egy liter között?
2012. szept. 1. 20:26
 9/9 A kérdező kommentje:
jolvanmaaaar. elnéztem.
2012. szept. 2. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!