Edzéstervnek megfelel e?
Figyelt kérdés
Otthon van pár eszközöm, de korlátozottak a lehetőségek.
Van fekve nyomó pad, felső csiga, és két kezes rúd.Ezekből állítottam össze egy edzéstervet, de mivel 2 hónapja csinálom otthon és nem konditeremben nem vagyok benne biztos, hogy jól állítottam össze, szóval várom az építő jellegű kommenteket.
1.nap MELL,HAS
fekvenyomás x6
lábemelés x2
hasprés x2
felülés törzsfordítással x2
2.nap
bicepsz állva kétkezes rúddal x3
nyak mögül nyomás x3
húzódzkodás x3
Mellről nyomás állva x3
csigás letolás x3
3.nap
pihenő
4.nap MELL,HAS
fekvenyomás x6
lábemelés x2
hasprés x2
felülés törzsfordítással x2
5.nap
bicepsz állva kétkezes rúddal x3
nyak mögül nyomás x3
húzódzkodás x3
Mellről nyomás állva x3
csigás letolás x3
6-7.nap
pihenő
2010. márc. 13. 22:06
1/2 anonim válasza:
mell utáni napon ne csinálj vállat, a kettő között legyen egy pihenő nap amikor valami mást csinálsz
2/2 anonim válasza:
guggolás,felhúzás,merevlábas felhúzás,vállból nyomás, tricepsz lenyomás rúddal, esetleg ha van köteled,evezés rúddal, tricepsznyújtás fekve rúddal, ezt mind tudnád végezni, ha ezeket beletennéd akkor kezdetnek jó lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!