Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyukák ti mit tennétek,...

Anyukák ti mit tennétek, felpofozom mindjárt?

Figyelt kérdés
van egy 13 és egy 16 éves lányom, minimálbért keresek, férjem alkalmi munkás. a 16 éves lány egyszerűen mindent elvár c-onvers tornacipő, táska ilyen olyan ruha, ékszer stb, sajnos ezt mi nem engedhetjük meg, volt már többszörös vitánk sajnos emiatt is, és ami most felháborít az az étkezés, és az élelmiszerek vásárlása
2012. aug. 26. 15:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

16,26-os, bocsánat, de egy pofon nem azonos a veréssel.

Ezt kikérjük magunknak.

De lehet, igazad van, és pofon helyett egy pohár hideg víz az arcába, az kellett volna a kicsajnak.

2012. aug. 26. 19:14
 22/29 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen mindenki válaszát

próbáltunk neki mindent megadni, igaz eddig tényleg jobban ment, csak az árak emelkedtek a fizetés meg csökkent...

nagyon szomorú vagyok hogy ilyen a kapcsolatom vele, próbálok nyitni felé de nem nagyon hagyja sajnos..

férjem egyszer már adott neki egy pofont, a "hogy beszélsz anyáddal" kérdés alatt, de erre meg az volt a válasz hogy ahogy megérdemli, éhezik a lánya és nem vesz neki kaját

sajnos egy-két barátnője jobb anyagi helyzetbe vannak így ez imponál neki, na meg most convers cipő, táska a menő és csirke-zöldség meg túró a menő étkezés téren na meg a csontsoványság

kisebbik lányom nem ilyen, ő menzás (ingyen kapja) megbecsül mindent és meg is eszi

nagyobb lányom is ingyenes lenne de neki ez nem kell, pedig nem rossz a sulis menza, csak hát neki uhye főzelék, rizs pörkölt, krumpli rántott hús stb na meg van hogy tészta, vagy csak egy kiadós leves és utána süti, áhh ő neki ez nem kell, pedig ha a sütit hazahozná már örülnénk neki

2012. aug. 26. 22:30
 23/29 anonim ***** válasza:
most legyek gonosz és mondjam azt, hogy nincs lehetetlen csak tehetetlen... Te nevelted azzá, amivé lett, másrészről meg, bár én egyáltalán nem támogatom a divatőrült tiniket, de ha egyszer a fejükbe vesznek vmit, az bizony kell nekik, amíg meg nem kapják. Mi a párommal szerencsére sokat megengedhetünk magunknak, a lányunk még csak 3 éves, de a szüleim régen nem voltak ebben a helyzetben. Mégis, mindig mindenre telt, dolgozni kell, ha szükségét látod még többet, hogy teljék a márkás sportcipőre is.
2012. aug. 26. 23:18
 24/29 anonim ***** válasza:

"dolgozni kell, ha szükségét látod még többet, hogy teljék a márkás sportcipőre is."

Vagy inkább a lányának!!!Simán elmehetne diákmunkára!Nehogy már az anyja vállaljon 2 műszakban melót,hogy a lányának meg tudja venni a márkás cipőt!Vicc...

2012. aug. 26. 23:51
 25/29 A kérdező kommentje:

köszönm szépen

hát, én dolgozok de azért napi 24 órát én se tudok vállalni

két műszakban dolgozok, amikor hazajövök mosok, főzök, takarítok, kertészkedek, tanulok a kisebbik lányommal, tudom ez másnál is így van de azért mindent én se tudok bevállalni, van ogy vállalok hétvégenként vagy éjszaka irodai takarítást stb de azért én is fáradok, nekem is kell a pihenés, de próbálok a lehetőségekhez képest mindent megadni a gyerekeknek, szépen felvannak öltöztetve, rendesen étkeztetve-igaz a nagyobb ezt nem így gondolja-nem turkálós ruhában járnak

takko, c&a, new yorkerben szoktuk venni a ruhákat a cipőket meg deichmann szóval még azt se lehet mondani hogy piacon-pedig az se szégyen, magamnak ott veszem, nekik nem

2012. aug. 27. 09:13
 26/29 anonim válasza:
Küldd el dolgozni, 16 éves kortól mehet. Majd meg tudja miért mennyit kell dolgozni. És ne járj a kedvében, ne vegyél külön rozskenyeret. Mond meg neki,
2012. aug. 27. 12:15
 27/29 anonim válasza:
Szóval mondd meg neki, hogy a fehér kenyér sem hìzlal, ha kevesebbet eszik belőle.
2012. aug. 27. 12:17
 28/29 anonim válasza:

17L

Mióta nyári munkázom, én is sokkal jobban megbecsülöm a pénz értékét, mert azelőtt nem tudtam, mennyit kell dolgozni akár ezer forintért is!

Szerintem megérdemelte volna a pofont, és ez nem minősül verésnek; én magam is kaptam 13 éves koromban 1-2 atyai, illetve anyai pofont, ami miatt fel voltam háborodva, de így utólag már látom, hogy tényleg megérdemeltem. A verés az intenzív bántalmazást jelent, ütlegelést - egy pofon semmi. nekem nem is a pofon fájt, hanem az, hogy rájöttem, tényleg én voltam a hülye.

13 évesen volt a hülye lázadó korszakom, de ez nagyon-nagyon gyorsan el is múlt. Nagyon jóban vagyok a szüleimmel, és az a pár pofon sem ártott! (kevésszer kaptam, tényleg)

Szóval a lényeg, hogy küldd el dolgozni, és vegye meg magának a drága csirkemellet, a húdedivatos converse cipőket, meg amiket akar..

Kitartás! Te egy jó anya vagy!

2012. szept. 1. 17:30
 29/29 anonim ***** válasza:

Amint betölti a 18-at, első dolgod legyen, hogy az összes cuccát dobd ki a házból, és vele együtt küldd el a háztól.

18/f

2012. szept. 29. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!