Anyukák ti mit tennétek, felpofozom mindjárt?
kitalálta hogy ő mindennap tojásfehérje rántottát eszik, ezt meg is valósította de a sárgáját egyszerűen megfogta és kidobta, nos elsőnek nem is tudtam mit szólni
aztán neki az ebéd mindennap egy nagy sz csirkemell, na mármost ezt én anyagilag nem bírom, akkor ő enne gyümölcsöt (kertes házban élünk) mondtam neki hogy egyél, menj ki a kertbe szedj az almafáról almát, vagy szedj pár fürt szőlőt le a tőkéről, erre ő mondta hogy áhh ő ilyeneket nem eszik mert abban legalább 1 kilo cukor van és akkor még jobban elhízik (170cm 52kilo szóval gondolhatjátok) jó mondom akkor nem eszel, erre de én nem biztosítom neki a vitaminszükségletét, ezért ő éhezik és én rossz anya vagy (ezen sírtam őszintén bevallom) erre ő grapefruitot és citromot enne gyümölcsnek-hát mondtam hogy most nem tudok venni neked 600ft-ért ilyeneket
az ebéd töltött csirke volt petrezselymes rizzsel-leülünk ebédelni ő nem kér a csirkecom sz@r és a rizs is ezt állatoknak találták ki-na aut hitem felpofozom, nagyon csúnyán összevesztünk, erre a fehér kenyeret nem eszik mert hízlal, vettem rozskenyret csak az ő kedvéért, erre most kitalálta hogy azt se eszik mert az hizlal és sz@r (szó szerint így mondta)
neki minden rossz, a szemébe egy éheztető anya vagyok, és én is egy sz@r vagyok bezzeg az ő osztálytérsi, minekünk minden ft-ot úgy kell beosztanunk bezzeg a másik, meg hogy miéyen csövesek vagyunk mert nem veszünk neki gyümölcsöt (ez amúgy sem igaz szilvát meg barackot meg dinnyét vettünk, szőlőz almát nem de az is van a kerttben)
mit tegyek:
Lehet nem ártott volna az a pofon-különösen mikor leszarozta a kaját. Az az alap hogy elzavartam volna az asztaltól, nem kötelező enni.
De,higgadtan próbáltál már beszélni vele erről,úgymond nagylányként,már-már felnőttként kezelve. Próbáld nyogodtan-ha hisztizik,se húzd fel magad-elmagyarázni neki a pénz értékét,miért mennyit kell dolgozni és hogy mire mennyi jut.
Úr isten! Nagyon sajnállak. Az a baj, hogy manapság a legtöbb tizenéves ilyen hülye. Én is csak 19 vagyok, de mikor a mi anyagi helyzetünk is nehéz volt, megértettem. Én sose vágytam márkás cuccokra, próbáltam könnyiteni a szüleim helyzetét. De amúgy az öcsém is hasonló eset. A Lányodnak kivan nyalva a segge, és nem értékeli. Na ez a felháborító! Szerintem próbálj leülni és elbeszélgetni vele, világosítsd fel arról, hogy milyen a helyzetetek, és nem engedhetitek meg magatoknak az ilyen életmódot. Meg ha neki annyira menő cuccok kellenek, akkor menjen be a Melódiákba, a Pannon workbe, vagy a Fürge diákba. Én a helyedben ezt felhoznám. Ha dolgozna, legalább értékelné, hogy te mennyit teszel a megélhetésetekért! És megvehetné magának a csirkemellet, vagy a márkás cipőt.
Én ezt javaslom, remélem könnyebb lesz neked! Kitartást!
Én tuti lehúztam volna neki egy marha nagy pofont! Mi az hogy sz@r a kaja? Tegnap a szomszéd kisfiú sírt az éhségtől, mert olyan szegények! És a te lányod lesz@rozza a kaját??? Én felpofoztam volna, ne is haragudj! Keveset is kerestek a férjeddel, és a lányod erre fel még egy hálátlan dög is!
Ne hagyd hogy ez elfajuljon!
Ma 15:27-es vagyok.
Elfelejtettem,hogy ezért eszedbe ne jusson magadat hibáztatni!Jó anya vagy aki valószínű megpróbál miindig a gyereke kedvébe járni.Az én anyukám is ilyen,a lányod nagyon szerencsés hogy ilyen anyja van,aki egyáltalán foglalkozik az ilyennel,TANULJA MEG ÉRTÉKELNI!
13/lány
Ha még egyszer beszól, vágd úgy pofon, hogy a fal adja a másikat. Ha nem tetszik neki az áldozatkészséged, el lehet menni. Menjen dolgozni, keresse meg a rávalót, és azt eszik, amit akar.
Ha nem tetszik a kaja, amit elé raksz, szépen feláll, és nem eszik. Én már rég felpofoztam volna. Sajnállak nagyon, nekem is van egy 14 éves fiam, ismerem egy kicsit a témát, hál istennek, ilyen durva sosem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!