Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anyukák ti mit tennétek,...

Anyukák ti mit tennétek, felpofozom mindjárt?

Figyelt kérdés
van egy 13 és egy 16 éves lányom, minimálbért keresek, férjem alkalmi munkás. a 16 éves lány egyszerűen mindent elvár c-onvers tornacipő, táska ilyen olyan ruha, ékszer stb, sajnos ezt mi nem engedhetjük meg, volt már többszörös vitánk sajnos emiatt is, és ami most felháborít az az étkezés, és az élelmiszerek vásárlása
2012. aug. 26. 15:07
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

kitalálta hogy ő mindennap tojásfehérje rántottát eszik, ezt meg is valósította de a sárgáját egyszerűen megfogta és kidobta, nos elsőnek nem is tudtam mit szólni

aztán neki az ebéd mindennap egy nagy sz csirkemell, na mármost ezt én anyagilag nem bírom, akkor ő enne gyümölcsöt (kertes házban élünk) mondtam neki hogy egyél, menj ki a kertbe szedj az almafáról almát, vagy szedj pár fürt szőlőt le a tőkéről, erre ő mondta hogy áhh ő ilyeneket nem eszik mert abban legalább 1 kilo cukor van és akkor még jobban elhízik (170cm 52kilo szóval gondolhatjátok) jó mondom akkor nem eszel, erre de én nem biztosítom neki a vitaminszükségletét, ezért ő éhezik és én rossz anya vagy (ezen sírtam őszintén bevallom) erre ő grapefruitot és citromot enne gyümölcsnek-hát mondtam hogy most nem tudok venni neked 600ft-ért ilyeneket

az ebéd töltött csirke volt petrezselymes rizzsel-leülünk ebédelni ő nem kér a csirkecom sz@r és a rizs is ezt állatoknak találták ki-na aut hitem felpofozom, nagyon csúnyán összevesztünk, erre a fehér kenyeret nem eszik mert hízlal, vettem rozskenyret csak az ő kedvéért, erre most kitalálta hogy azt se eszik mert az hizlal és sz@r (szó szerint így mondta)

neki minden rossz, a szemébe egy éheztető anya vagyok, és én is egy sz@r vagyok bezzeg az ő osztálytérsi, minekünk minden ft-ot úgy kell beosztanunk bezzeg a másik, meg hogy miéyen csövesek vagyunk mert nem veszünk neki gyümölcsöt (ez amúgy sem igaz szilvát meg barackot meg dinnyét vettünk, szőlőz almát nem de az is van a kerttben)

mit tegyek:

2012. aug. 26. 15:18
 2/29 anonim ***** válasza:
95%

Lehet nem ártott volna az a pofon-különösen mikor leszarozta a kaját. Az az alap hogy elzavartam volna az asztaltól, nem kötelező enni.

De,higgadtan próbáltál már beszélni vele erről,úgymond nagylányként,már-már felnőttként kezelve. Próbáld nyogodtan-ha hisztizik,se húzd fel magad-elmagyarázni neki a pénz értékét,miért mennyit kell dolgozni és hogy mire mennyi jut.

2012. aug. 26. 15:22
 3/29 anonim ***** válasza:
97%
a lányod egy hálátlan,anorexiás hülye pi.csa.szard le.röviden ennyi.te a lelkedet kiteszed ő meg ott rúg beléd ahol ér..ha nem tetszik nem eszik.legalább mégjobban lefogy.foglalkozz a másik lányoddal,remélem ő nem ilyen.Énis diétázok,és valószinüleg az anyukám nélkül semmit nem értem volna el,ő főzött lekem úgy,vette a kaját nekem (és igen ezért őis lemondott sok mindenről!) A mai napig lelki társam,tőle kérek tanácsot mindenben,az ő vállán sírom ki magam.És remélem vissza tudom adni azt a sok jót,amiben segített nekem.Nagyon hálás vagyok neki ezért,és szerintem a te lányodnak is így kéne gondolkoznia,nem mindenben a rosszat keresni!Igazán szégyellheti magát.Nagyon sajnállak téged,ez szörnyű lehet.Komolyan ülj le vele és beszéld meg vele.
2012. aug. 26. 15:27
 4/29 anonim ***** válasza:
64%
Pofozd fel mindjárt!!!Míg futott a szekér addig nem lettek kicsit elkényeztetve,hogy így követelőzik a lányod,hogy neki ez kell meg az kell?Mert aki csóri családba születik annak az a természetes úgymond,hogy nem márkás menő holmikban jár és nem kaviárt eszik vacsorára.
2012. aug. 26. 15:29
 5/29 eviiiii válasza:
100%

Úr isten! Nagyon sajnállak. Az a baj, hogy manapság a legtöbb tizenéves ilyen hülye. Én is csak 19 vagyok, de mikor a mi anyagi helyzetünk is nehéz volt, megértettem. Én sose vágytam márkás cuccokra, próbáltam könnyiteni a szüleim helyzetét. De amúgy az öcsém is hasonló eset. A Lányodnak kivan nyalva a segge, és nem értékeli. Na ez a felháborító! Szerintem próbálj leülni és elbeszélgetni vele, világosítsd fel arról, hogy milyen a helyzetetek, és nem engedhetitek meg magatoknak az ilyen életmódot. Meg ha neki annyira menő cuccok kellenek, akkor menjen be a Melódiákba, a Pannon workbe, vagy a Fürge diákba. Én a helyedben ezt felhoznám. Ha dolgozna, legalább értékelné, hogy te mennyit teszel a megélhetésetekért! És megvehetné magának a csirkemellet, vagy a márkás cipőt.

Én ezt javaslom, remélem könnyebb lesz neked! Kitartást!

2012. aug. 26. 15:30
 6/29 anonim ***** válasza:
95%

Én tuti lehúztam volna neki egy marha nagy pofont! Mi az hogy sz@r a kaja? Tegnap a szomszéd kisfiú sírt az éhségtől, mert olyan szegények! És a te lányod lesz@rozza a kaját??? Én felpofoztam volna, ne is haragudj! Keveset is kerestek a férjeddel, és a lányod erre fel még egy hálátlan dög is!

Ne hagyd hogy ez elfajuljon!

2012. aug. 26. 15:39
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Ma 15:27-es vagyok.

Elfelejtettem,hogy ezért eszedbe ne jusson magadat hibáztatni!Jó anya vagy aki valószínű megpróbál miindig a gyereke kedvébe járni.Az én anyukám is ilyen,a lányod nagyon szerencsés hogy ilyen anyja van,aki egyáltalán foglalkozik az ilyennel,TANULJA MEG ÉRTÉKELNI!

13/lány

2012. aug. 26. 15:40
 8/29 anonim ***** válasza:
71%
Egyetértek az előzőek véleményével! De azért a probléma mégsem ilyen egyszerű! Bár a lányod nem olyan kicsi már,de még pont abban a korban van, amikor nem értékeli a pénzt, most akar nagyon menő lenni, nagyon trendi és úgy érzi, hogy neki mindent lehet! Egy jó szülő mindig mindent meg akar adni a gyerekének, de ez egyre nehezebb! Amíg azt látja,hogy vele egykorú lányok költekeznek nap,mint nap tízezreket a plázában,mű dolgokat rakatnak fel magukra, drága nyaralásokra járnak, csak a legújabb mobil/ táblagép a jó..stb.., addig neki úgyis ez lesz az elvárás, mert az emberek többsége nem azt nézi, hogy milye van, hanem , hogy milye nincs! Csak ő még abba nem gondol bele, hogy ezeknek a lányoknak az apucija vagy csalja az adót vagy sutyiban csinál dolgokat, amiért bármikor leültethetik, vagy rájuk szakadt örökségük van, vagy csak egész egyszerűen azon ritka emberek közé tartozik, akiknek bejött az élet és megteheti,de a nagy többség nem ilyen! De ezt hiába magyaráznád neki! Szerintem ne foglalkozz vele,majd idővel vagy kinövi, vagy az élet ad neki olyan pofont, ami majd megtanítja értékelni azt amilye van! Szerintem az egzecíroztatással nem fogsz elérni semmit,egyszerűen ne vegyél tudomást róla! Ha nem eszik, nem eszik! Az , amit csinál az egy jó stratégia, bűntudatot akar benned kelteni, hogy te rossz anyának érezd magad, ezáltal megvedd / megadd neki azt, amit akar, többnyire teljesen fölöslegesen / a másik gyereked rovására! Sajnállak, de ne hagyd magad!:)
2012. aug. 26. 15:49
 9/29 anonim válasza:
100%
Küldje el dolgozni a nyári szünetekben, vagy amikor lehetősége van, hogy tanúlja meg megbecsülni a pénzt. Ha ú maga dolgozik meg érte, mindjárt nem fogja ojan szorgalmasn szorni. És, ha nem tetszik neki az étel, amit elé raknak, nem muszály enni...És tényleg nem ártott volna neki az a pofon!! 16/L
2012. aug. 26. 16:01
 10/29 anonim ***** válasza:

Ha még egyszer beszól, vágd úgy pofon, hogy a fal adja a másikat. Ha nem tetszik neki az áldozatkészséged, el lehet menni. Menjen dolgozni, keresse meg a rávalót, és azt eszik, amit akar.

Ha nem tetszik a kaja, amit elé raksz, szépen feláll, és nem eszik. Én már rég felpofoztam volna. Sajnállak nagyon, nekem is van egy 14 éves fiam, ismerem egy kicsit a témát, hál istennek, ilyen durva sosem volt.

2012. aug. 26. 16:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!