(segítség) grillpartira megyek, miből mit ehetnék, hogy ne hízzak (gyorsan, mindjárt megyünk )?
Sziasztok ma eddig kicsit kevesebb,mint 1200 kcalt ettem.Ma este hatra viszont grill partira megyünk,úgy tervezem hogy húsból max. csirkét eszem hozzá meg tatzikit.Ebből mennyit ehetek?Mert tudom,hogy a csirkemell grillezve egészséges,de azt írják azis 400 kalória...Utána belefér még egy kis gyümi sali(cukor nélküli) vagy esetleg egy kis süti(KICSI!)?Mármint,hogy ne hízzak?
172 cm/15 éves lány és ha igaz,hogy a reggeli előtt megmért súlyunk az igazi súlyunk,akkor 54.4 kg vagyok.
Csirkemellből nyugodtan ehetsz, amennyi jól esik, jó ne te fald föl az egészet, de sztem 2-3 mehet, virslit is süthetsz, az is jó:)Gyümölcssaláta nem jó, mert általában van benne befőttből barack, vagy ez az, és az cukrozott. De amúgy ehetsz sütit, meg bármit, ennyitől nem fogsz elhízni :) Max ha hazajöttök még szobabicózol egy kicsit :)
Nyugi, jó étvágyat :)))
Nem, ez nem úgy működik :)) Akkor fogysz (bár sztem neked nem kell) ha több szénhidrátot égetsz el egy nap, mint amennyit bevittél :) a szénhidráttól hízol, nem a kalóriától! Szénhidrátot lehet enni, sőt kell is, mivel ez az agyadnak az "üzemanyaga" a lényeg, hogy ezeket délután 2-ig elfogyaszd. Utána is kell enni, de akkor már nem szénhidrátot, hanem fehérjét: csirkemell, hal, ez mind köret nélkül, lehet pl savanyú uborkával, fehérje még a sovány túró, mozzarella sajt, sovány sonka és a tojás. A szénhidrát bevitelnél is az a jó, ha értékes szénhidrátokat viszel be. Reggelire pl megeszel egy szelet barna kenyeret, sonkával paprikával, paradicsommal - ebben volt szénhidrát, de értékes volt, mivel vittél be vitamint is. Ezzel szemben megehetsz reggelire egy kakaós csigát is, de ez nem volt túl értékes, mert semmi vitamint szinte nem tartalmazott. Napi 4-5 x egyél kevesebbet, délután 2 után, hanyagold a szénhidrátot, igyál sok-sok vizet, édesítővel vagy üresen zöld teát, és lefekvés előtt két órával már semmit ne egyél, és mozogj sokat :)))
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!