Anyukák ti mit tennétek, felpofozom mindjárt?
Megérdemelte volna a pofont.
Küldd el dolgozni, suli mellett is mehet, majd megtanulja értékelni.
Ne hagyd magad, provokál, ebben akorban mind ilyen h.lye... megnézi, meddig mehet el. Ha most nem vagy erős, teljesen hülyét csinál belőled.
A verés, és a jól irányzott rohadt nagy saller között ég és föld a különbség.
Vagy szerinted egy ilyen idióta kis pi.csát hogy kéne szép szóval meggyőzni? hogy jaj, kislányom, most nem lehet, mert nem engedheti meg anyuci.. gondolom, ezen túl vannak. Az, hogy leszarozza az ételt, igenis büdös nagy nevelő célzatú pofont érdemel. 16 évesen, ha nincs ennyi esze, akkor meg is érdemli.
24F és te láttad annak értelmét, hogy "anyukád" ( én az ilyen szülőt mérhetetlenül elítélem, ezért van idézőjelben) ezt csinálta? Jobb lett a helyzet? Megoldotta a problémát? Hasznos volt?Gondolom minden alkalommal egyre jobban szeretted! Sajnálom!
Értelmét nem láttam,de nem tudtam mit csinálni...
Nem lett jobb,de nem is utáltam meg ezért anyámat.Kétszer meggondoltam,hogy ne tegyek rossz fát a tűzre,sejtheted.:D
mindig azt mondta ha nem tanulok és rossz jegyet hozok a suliból akkor ütni és harapni fog...,ami túlnyomórészt igaz is volt,hisz mindig harapás lett a vége:/ Egynek a nyoma mai napig látszik még egy kicsit,pedig már 12 éve volt...,ez van.De ettöl függetlenül szeretem!
A lányod egy manipuláló kis pipi(már bocsánat a kifejezésért). Annyi idös vagyok mint a lányod és eszembe nem jutna lehetetlen dolgokat elvárni a szüleimtöl, pedig voltunk már olyan helyzetben is hogy lekapcsolták a panelban a villanyt és egész héten rízst ettünk. Szinte mindennap ugyanabba a ruhába jártam és tényleg minden egyes forint ki volt számolva. Nem haragudtam a szüleimre amiért én nem járhattam moziba, vásárolni stb. Azóta gyökeresen megeváltozott az életünk és már sokkal több mindent megengedhetünk magunknak, mégse szálltam el, mert tudom értékelni ezeket a dolgokat.
Èn azt tanácsolnám, hogy semmiképp ne pofozd meg, mert vérig fog sértödni. Ha hisztizik, hogy ilyen meg olyan a kaja nézz higgadtan a szemébe és mond meg neki hogy "Nagyon sajnálom kincsem, mindent megpróbáltam, hogy okosan osszuk be a pénzt, ha nem kérsz belöle, semmi baj."
Ha erre jön ezzel a rossz anya dumával akkor meg mond neki azt hogy amit csinál az borzasztó önzö dolog, hogy várhatja el hogy az egész család éhezzen hogy ö megkaphassa a hóbortjához illö ételeket?
Ha ezek után sem változtat akkor papír ceruza elö, vezesd le neki hogy ennyi a kereset, ennyi a rezsi, ennyi marad ételre, ruhára, tisztítószerekre. Ha ennyire okos oldja meg ö hogy, minden nap MINDENKINEK jusson csirke zöldséggel az asztalra. Erre hidd el nem tud majd hogy reagálni. A diák munkát is mindenképp hozd elö. Nagyon sok sikert kívánok hozzá!:)
Anna
(helyesírási hibákért elnézést, külföldi a laptopom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!