Ha ma ettem egy banánt, két krumplit fözve, répát,1 almát, ittam két kávét, ettem két csik epres milkát egy óriás rudit, ettem csirkepörköltet tésztával és mindjárt eszek megint az sok? :-D
Te nem dagadt vagy, hanem egyszerűen buta.
:P
Egy molett lány.
Sorrendben van ez?:O Mert ha igen, akkor ez nagyon rossz sorrend...
Ha reggelire csak egy banán volt, akkor az kevés. Egyél többet reggel, és nem tör rád farkaséhség később.
banán - 100 kcal
két krumpli ~ kb. 150-200 kcal (100 gramm krumpli 90 kcal, nem tom mekkora méretűek voltak)
alma - 30-50 kcal, attól függ mekkora volt
két kávé natúron 0 kcal, ha teszel bele tejet/cukrot/rá tejszínhabot, akkor már lesz kcalértéke.
epres milka ~ kb. 150 kcal
óriás rudi ~ kb. 100-150 kcal
tészta nagyon rossz szénhidrát... + csirkepöri kb. 400-450 kcal.
Hol a zöldség a krumplin kívül? Paradicsom, paprika, uborka, ilyesmi??
Én egyrészt nem értem hogy miért lennék buta :-( :-)) attól mert felsoroltam mit ettem :-D... hát ha ezt akkor ezt... ezeket buták szokták enni?... Miért halna meg az agyam?
Igen, olvastam énis erre fele hogy ki mennyit eszik vagy mit vall be... ezek szerint mindenki annyit eszik mint egy kiscsoportos :-D ... Egyébként nem ettem még azután hogy ezt irtam mert már nem tudtam :-D...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!