Befaltam egy óriás tál chilisbabot. Most megy a hasam. Akkor nem szívódott fel az összes, így nem vittem be olyan sok kalóriát mint amennyi lett volna?
Alapjáraton nem vészes kaja,mert csirkemell van/volt benne,vörösbab,cukormentes paradicsompüré,hagyma meg fűszerek. Csak a mennyiség volt orbitális,egyszerűen nem bírtam leállni,ez az egyik kedvenc kajám és régóta nem ettem semmi finomságot:)
Igaz,ennyit nem kellett volna zabálnom és ami még rossz hogy nemtudom pontosan hány kcal lehetett...1000 kcal biztos volt, úgyhogy ma már csk max salátát meg zöldséget eszek...legalábbis remélem :/
De. Akkor is ugyan annyi kalória, mint amennyi eredetileg.
Vagy talán úgy jött ki az egész ahogy megetted a tányérból? :D
nem úgy mint a tányérból mivel már összerágtam. De kb 20percel azelőtt ettem meg.
De akkor miért szedik sokan a hashajtókat akik fogyni szeretnének? Nem azért hogy ne szívódjon fel?
Félreértés ne essék,nem direkt csináltam. Gondolom nem bírta a gyomrom a nagy mennyiségű kaját,nem vagyok ehez hozzászokva...
Na mindegy,nem ezen fog múlni a fogyásom:) Amúgy bitang vacakul vagyok,az edzésemet is tönkretette,60perc kardio helyett csak 30at bítram mert majdnem viszontláttam más formában is azt a babot... Majd este nekifutok mégegyszer.
Szép hétvégét nektek!
Aki még tud az válaszolhat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!