NARANCSBŐR! SEGÍTSÉG! Mindjárt itt a nyár és nem vagyok jó formában. Mit tudok tenni?
13 éves vagy, nehogy nekem nekiállj koplalni!!! Fejlődésben vagy, kell a rendes tápanyag, egyél rendesen. Szüleiddel beszélj, hogy térjetek át egészségesebb étkezésre - ha azt mondják, hogy az drágább, akkor mondd nekik, hogy nem igaz, számoljanak utána!
nem koplalni akarok, hanem reménykedek, hogy egy másmilyen étrend segíteni tudna...:/ köszönöm a választ :)
sok víz. értem. pontosan kb. mennyi? :O 2L-t haladja meg egy nap?
igazad van, hogy még nem fejlődtem eleget...de a csípőm már most jóval szélesebb, mint a felső testem. Eleve nem is nagyon lehetne más, mert az összes nő a családban ilyen alakkal rendelkezik :| :D hát a kortársak...de én nem érzem jól magamat a bőrömben, mert látom, hogy másnak körülöttem nincs, vagy épp nem ennyi.
2,5 L. köszönöm szépen :D ráhajtok a vízivásra...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!