Van itt olyan aki koplalással fogyott és nem hízott vissza? (persze nem kezdett el zabálni mindent, hanem egészségesen táplálkozott)
hát figyelj én koplalással fogytam le 70ról 38kilóra 3 hónap alatt, nem kezdtem el zabálni csak rosszul lettem és mindig egy picivel többett ettem de direkt, de nem nagyon kívántam de muszáj volt
úgy kb fél év alatt6-8 kilót felszedtem tudatosan kb 45-48 kilo lehetek és 170cm de mondom én tudatosan ettem többet de ha koplalsz egy darab után már nem is fogod kívánni az ételt
DE!!
ne kövesd ezt a baromságot, én fiatal voltam nem tudtam semmit se, mostmár fel nőttem és életem egyik legszörnyűbb hibáját követtem el így visszagondolva és még mindig vannak problémáim így 20 évesen testileg és lelkileg is
nagyon nagyon nem ajánlom
inkább egyél normálisan, minden ilyen fehérlisztes, cukros, zsíros ételt kerülj, csokikat meg hasonlókat, egyél normálisan és rendszeresen és mozogjál és meg lesz az eredmény
és ha megettél egy sütit ne legyen lelkifurdid ne engedd hogy téged is behálózzon ez az egész mert nem fogsz tudni kijönni belőle és az egész életed csak elteszi mert nem tudsz megenni semmi olyat ami nem annyira és jó, és nem fogsz tudni kitörni csak ezen fogsz kattogni, hidd el én se hittem volna de tényleg nagyon szaaar és rá megy mind a baráti-csalédi kapcsolataid, egészséged, tanulásod, hobbid stb
Kezdj el súlyzós edzéseket végezni, hogy férfi legyen belőled, ne valami kis girnyó p.cs!
És akkor nyugodtan ehetsz napi 2000+ kcal-t is, anélkül, hogy zsírosodnál.
Az alapvető tudnivalókat itt olvashatod el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!