Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek reggelire? Szinte...

Mit egyek reggelire? Szinte egészségtelen van itthon?

Figyelt kérdés
Van krémfehérsajt,tojàs,rántott cukkinni;fehér kenyér,olivabogyó,tarja,vmi szalámi,tej. Kevés zöldség de azzal nem lakok jól...
2012. aug. 21. 09:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
50%
Kifogás hegyek...internetre meg kutya etetésre van pénz? Ne értsd félre, nem turkálok senki pénztárcájában, de annyi hülye kifogásod van, hogy nem igaz. Ha annyira nem lenne pénzetek, akkor nem lenne bekötve az internet és nem lenne kutyátok se, mert inkább magatoknak vennétek azon a pénzen is kaját, mint a kutyának. Ha meg nincs pénzetek csirkemellre meg halra, meg teljes kiőrlésű pékárura meg müzlire, akkor ne otthon üljél és várd a csodát, hanem minden nap menj el futni 1-2 órát, az ingyen van, és képzeld, még fogyaszt is! És lehet enni pacalt meg fehér kenyeret is, csak nem kell magad telezabálni, hanem fél adagokat eszel, majd szépen a gyomrod visszaszűkül arra a mennyiségre és nem leszel éhes. Többször kell keveset enni. Ennyi.
2012. aug. 23. 10:15
 32/34 anonim ***** válasza:
37%
Pontosan!Örülök hogy vannak itt még normális emberek!
2012. aug. 23. 10:18
 33/34 anonim válasza:

Én értelek kérdező, nálunk is ugyanez a helyzet mint nálatok. Mi se vagyunk gazdagok, nekünk is csak 2 palacsinta sütő szerűségünk van és az se teflon. Van kertünk, de idén leverte a jégeső a termést, úgyhogy nem sok minden maradt. :S És anyámék nekem se tudnak külön kajákat venni, azt kell ennem ami itthon van, amiből lehet főzni. Nem nagyon vásárolunk csak amit muszáj. Kenyér, tej,margarin, néha szalámi vagy ilyesmi.

Van néhány csirkénk, úgy is szoktuk, hogy kiskorába megvesszük őket és felneveljük, de van hogy már felnőtt csirkét veszünk. Vagy mostanában halat szoktunk enni, van egy ismerősünk akitől kapjuk ingyen (szerencsére) és a hal még egészséges is! :) És finom. Én szeretem.

Na amúgy a tojásból lehet rántotta, omlett, főtt tojás, tükörtojás és igen, mindegyikhez kell egy kis olaj, de attól nem fogsz meghízni, nyugi.:)

A cukkini, olivabogyó meg tök egészségesek. És ahogy írtad, van paradicsomotok meg stb. a kertben, azok is mind jók. :)

A krémsajtot kend a kenyérre, tegyél rá szalámit, aztán zöldségeket és kész is! És ihatsz mellé langyos tejet:)

Ez pont kell ahhoz, hogy legyen energiád a délelőttre. :)

És ez nem egészségtelen! A cukor, kóla meg csoki, na azok az egészségtelenek! :)

Upsz, bocsi, hogy ennyire hosszú lett! :) 17L

2012. aug. 24. 00:40
 34/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2012. aug. 24. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!