Mit egyek reggelire? Szinte egészségtelen van itthon?
Én értelek kérdező, nálunk is ugyanez a helyzet mint nálatok. Mi se vagyunk gazdagok, nekünk is csak 2 palacsinta sütő szerűségünk van és az se teflon. Van kertünk, de idén leverte a jégeső a termést, úgyhogy nem sok minden maradt. :S És anyámék nekem se tudnak külön kajákat venni, azt kell ennem ami itthon van, amiből lehet főzni. Nem nagyon vásárolunk csak amit muszáj. Kenyér, tej,margarin, néha szalámi vagy ilyesmi.
Van néhány csirkénk, úgy is szoktuk, hogy kiskorába megvesszük őket és felneveljük, de van hogy már felnőtt csirkét veszünk. Vagy mostanában halat szoktunk enni, van egy ismerősünk akitől kapjuk ingyen (szerencsére) és a hal még egészséges is! :) És finom. Én szeretem.
Na amúgy a tojásból lehet rántotta, omlett, főtt tojás, tükörtojás és igen, mindegyikhez kell egy kis olaj, de attól nem fogsz meghízni, nyugi.:)
A cukkini, olivabogyó meg tök egészségesek. És ahogy írtad, van paradicsomotok meg stb. a kertben, azok is mind jók. :)
A krémsajtot kend a kenyérre, tegyél rá szalámit, aztán zöldségeket és kész is! És ihatsz mellé langyos tejet:)
Ez pont kell ahhoz, hogy legyen energiád a délelőttre. :)
És ez nem egészségtelen! A cukor, kóla meg csoki, na azok az egészségtelenek! :)
Upsz, bocsi, hogy ennyire hosszú lett! :) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!