Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek reggelire? Szinte...

Mit egyek reggelire? Szinte egészségtelen van itthon?

Figyelt kérdés
Van krémfehérsajt,tojàs,rántott cukkinni;fehér kenyér,olivabogyó,tarja,vmi szalámi,tej. Kevés zöldség de azzal nem lakok jól...
2012. aug. 21. 09:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
38%
na végre, valaki:D ott a pont..!
2012. aug. 22. 13:16
 22/34 A kérdező kommentje:
és arról halottál h talán azért nem eszek egézséges ételeket mert nincs pénzünk külön nekem kaját venni???? akkor szerinted teflonra van...? 2 db sütőnk van. Egy palacsintasütő és egy olyan amiben minden mást csinálunk.
2012. aug. 22. 20:13
 23/34 anonim ***** válasza:

nem kell támadásnak venni, és mint írtuk páran, egy picike olaj nem fog ártani!

mit ettél végül?

2012. aug. 22. 20:17
 24/34 anonim ***** válasza:
Egy teflon sütőt ezerpárszáz forinttól lehet már kapni, nem nagy tétel. Nem a legdrágább Tefalt kell megvenni, ha nincs rá keret.
2012. aug. 22. 21:21
 25/34 A kérdező kommentje:

annyira nincs rá keret hogyha leszarnám az egészet krumplin és tésztán élnék születésem óta.

Bocsánat... de tényleg egy kicsit idegesítő, hogy mondogatják h a csontsovány lányok a szépek stb. h igenis én is olyan akarok lenni. de 1. nagyon (nagyon) a melleim ha leisfogynék úgy néznék ki mint akinek nem is igaziak (így is sokszor kérdezik hurrá.) 2. a genetikám sajnos ilyen... kínszendvedés az egész. 3. nincs ugye pénz, szinte semmire se... és írtam már de végül főtt tojást ettem zöldséggel. Egésznap mert amúgymeg pacalpörkölt volt nokedlivel. Tudom egészségtelen stb. De még a szagától is rosszul vagyok. Bocsi a regényért:/

2012. aug. 22. 22:24
 26/34 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Én 12 éves korom óta dolgozom (lépcsőház takarítás, szórólapozás, ilyen-olyan alkalmi munkák, stb.), hogy megtudjam venni azokat a dolgokat, amiket nagyon szerettem volna megkapni, de a szüleimnek nem volt rá pénze.

Én először LEGO-ra költöttem, az első dobozt (máig emlékszem rá!) 17 éve 960.- Ft-ért vettem és egy egész hónapon át takarítottam a lépcsőházunkat érte. Annyira büszke voltam rá, hogy azt el sem tudom mondani!

Később már inkább bulikra meg ruhákra kellett a pénz, de mindig megdolgoztam mindenért, amit nem kaptam meg.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha valamit nagyon el akarsz érni, ha van egy konkrét célod, akkor tegyél érte, mert más úgysem fogja helyetted megtenni!

Főleg, hogy a saját testedről van szó...

Hajrá!

2012. aug. 22. 22:38
 27/34 A kérdező kommentje:
Köszi. De én vidéki vagyok nincs munka... Ha lenne akkor apám dolgozna és lenne külön szobám. Így is a zöldségeket magam termesztem!:)
2012. aug. 22. 22:55
 28/34 anonim ***** válasza:

Oh, hát nem tudtam, hogy vidéken élsz.

Akkor még könnyebb dolgod van, a zöldségeken kívül "minden" mást is megtermelhetsz magadnak!

Nyilván ahhoz is kell némi kezdő tőke, meg türelem, hiszen ha ma elkezded, akkor nem holnap lesz meg az eredménye.

De pl. én még nem láttam olyan falusi bácsit vagy nénit, aki ne segítene valamilyen módon egy ilyen helyzetben.

2012. aug. 22. 23:02
 29/34 A kérdező kommentje:

Hááát... nem igazán...:/ csak a növénytermesztés megy de leírom mink van:

Paprika

Paradicsom

Cukkini

Tök

Uborka

Hagyma

Eper

Málna

Szilva

Meggy,cseresznye...őőő asszem ennyi.

Csirkét akartunk de nincs neki hely és a kutya lehet megenné:/

2012. aug. 22. 23:08
 30/34 anonim ***** válasza:

Na idefigyelj.

Előszöris TE kérdeztél szóval ne kezdj itt flegmázni és hisztériázni!Nem az én problémám,hogy nincs rá pénzetek,nem én tehetek róla nem kell leüvölteni a fejemet!Egyél zöldségeket baszod nyárvan az úgyis termesztesz-.- SŐT ha neked semmi nem jó akkor maradj kövér.Sok sikert neked.KÖSZÖNÖM HOGY SEGÍTHETTEM.

és igen a metroba multkor 1000.- volt a teflon edény..

2012. aug. 23. 10:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!