Mit egyek reggelire? Szinte egészségtelen van itthon?
Figyelt kérdés
Van krémfehérsajt,tojàs,rántott cukkinni;fehér kenyér,olivabogyó,tarja,vmi szalámi,tej. Kevés zöldség de azzal nem lakok jól...2012. aug. 21. 09:38
11/34 anonim válasza:
olaj nélkül a rántotta igencsak rossz ízű. pont hogy az olajtól lesz finom.
amúgy meg egy szeletben biztos, hogy nincs 250 kcal, na persze attól függ milyen vastagra vágod.
12/34 anonim válasza:
az olajtól lesz finom?? ekkora marhaságot se hallottam még:DD
13/34 anonim válasza:
amúgy egy kis kanál olaj is elég alá, az meg tényleg nem gáz! zöldséggel, akkor nem kell kenyér se. pont.
14/34 poiu válasza:
Én olaj helyett ysírban sütök (pl. a csirkéről leszedett zsírt nem dobom a szemétbe. A kevés zsírba zöldséget dobálok, ami van otthon (paprika, brokkoli, karfiol bármi), utána a tojás. Kenyeret nem eszem. Nem csak a kalória számít, hanem az is, hogy milen gyorsan emeli meg a vércukorszintet. A "gyors" szénhidrát fogyasztása után 2 órával éhesebb leszel, mintha ugyanannyi kalóriát ettél volna lassú ch-ban (zöldség). A reggeli egyébként kihagyható, ha jól érzed magad üres hassal délelőtt.
15/34 anonim válasza:
igen, olaj nélkül a tojás nagyon gyatra.
16/34 anonim válasza:
az olaj nélkül gyatra a tojás válaszolókat várom egy rántottára..pfffff
17/34 anonim válasza:
merre laksz?:-)
amúgy én is próbáltam már, és nekem nagyon nem jött be. de ok, elhiszem, hogy neked úgy finom.
18/34 anonim válasza:
én nem bírom az étolajat, fáj tőle a gyomrom, már ezért se úgy eszem, hanem ált. vajjal, vagy kimondott vajspray-vel, de csináltuk már kerámia edényben minden nélkül. ha hagyma van alatt, tök mindegy! amúgy meg megszokás kérdése
19/34 anonim válasza:
A kenyeret leszámítva a felsorolt alapanyagok mindegyikét felhasználnám egy penge kis rántottához. A kenyér az rossz, a többivel nem tudom, mi a gáz.
20/34 anonim válasza:
hát mi sose teszünk alá olajat-.- SŐT! semmibe.Teflonról hallottatok már..?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!