Milyen tuti módszert tudtok fogyásra? Knek hogyan sikerült leadnia a feleslegét? Mit egyek és sportoljak?
Ha zsírból akarsz fogyni akkor mindenképpen diéta + edzés.
body.builder.hu -> edző válaszol -> amiket mond végigolvasod
És nem kell azzal jönni, hogy te nem vagy testépítő meg nem akarsz nagy izmokat stb., mert ez nem csak erről szól, hanem hogy hogyan élj egészségesen és hát végső soron a testépítők tudják a legjobban, hogy kell lefogyni.
Van egy elég vaskos PDF egyébként ami letölhető abban van edzéstervtől kezdve étrendig minden.
Ja látom azt is kérdezted, hogy kinek hogy sikerült leadni.
Hát nekem így :) -20kg
Az alapokat itt olvashatod el:
A többit a Sárga kapszula c. könyvben.
Én 30 kg-ot fogytam fél év alatt és 2 éve tartom.
Az 5;2- es életformát tudom ajánlani.Dióhéjban a diéta abból áll 5 napon keresztül eszel normálisan, és két nem egymásutánni napon bőjtölsz ami aszt jelenti, hogy reggelire 2oo caloriát esszel napközben semmit csak vizet teát iszol, vacsorára 3oo caloriát .Ha férfi vagy akkor 6oo caloria a napi megengedett mennyiség. Súlyemelés, yoga, .. amit szeretsz sportolni.
Heti 1 kg vagy egy kicsivel több, a súly veszteség.
Elért testsúly után heti egy napon bőjtölsz. Ami a legfontosabb nem kell többet a súlyoddal kínlodnod, hogy már megint több vagyok mint amennyit szeretnék lenni.
Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!