Hogy adjam le a felesleget? (képpel)
2012. júl. 20. 18:42
2/9 anonim válasza:
Szerintem nincs rajtad felesleg!
3/9 A kérdező kommentje:
Tényleg nem?Mert én nagyon soknak látom...Már arra is gondoltam,hogy anorexiás legyek.. :\
2012. júl. 20. 19:26
4/9 anonim válasza:
Anorexiás legyél???? Hát okos az már most se vagy... Az anorexiás az nem önszántából lesz az. Előbb olvasgass kicsit mielőtt ekkora hülyeséget írnál. Amúgy meg egyél egészségesen és sportolj mellette( ha lehet ne sakk).
5/9 anonim válasza:
Ezen az oldalon senki nem bír normális képet készíteni még tükörben sem? Homályos, pont mögötted jön a fény, a kockázástól nem látni rendesen, mit akarsz mutatni, nem látszik az egész test (arányok miatt lenne jobb), a fél képet a kezed foglalja el...
6/9 anonim válasza:
guggolás,lábemelés,stb vagyis fegyencedzés.
ezek teljesen jók,hogy az izomzatodat karbantartsák,de hogy komolyabb változás legyen,ahhoz aktívabb edés kellene.
az ugrókötelet kipróbálhatod,csináld napi fél órát a fegyencedzés után.
7/9 anonim válasza:
Azon gondolkozol, hogy anorexiás legyél...gratulálok. Inkább emeld meg a sejhajod és mozdulj meg. Menjél futni, heti 4x-5x 40-60 perc. Már egy hónap alatt ebből szépen le lehet faragni.
8/9 anonim válasza:
Nehogy nekiállj heti 4-5x ennyit futni. Edzéselmélet is van a világon. Inkább gyere, szexeljük le! :D Sport mindig jót tesz, de szerintem ez az alak nagyon bőven tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!