1hónap alatt fogytam 3 kilót ami elég kevés A derekamból 10 centi lement mondjuk és a csípőmről 3 de kilóba keveset fogytam. Szeritnetek kell még valamennyit fogynom vagy ez már jó? (Képpel)
Figyelt kérdés
Én még érzek azért zsírt a hasamon,de nem tudom hogy ezt leadjam-e.Annyira vékony nem szeretnék lenni.Ti mit gondoltok?
2012. júl. 13. 16:55
1/5 A kérdező kommentje:
166 centi vagyok..vagy 165 nem tudom pontosan mindig rosszul mérem:)
és 63 kiló körül
2012. júl. 13. 16:56
2/5 Székely Fia válasza:
1 hónap alatt 3 kiló szép teljesítmény. szerintem folytasd a diétát mondjuk még egy hónapig, nézd meg, h akkor hogy nézel ki, de sztem csinos vagy. figyelj oda, h megtartsd az alakodat. :D
3/5 A kérdező kommentje:
tudom,iszonyat hízékony alkat vagyok amúgy ami szerintem látszik is.Úgyhogy én még egy 2 gombócos fagyitól is hízok ha rá nézek is.:)
2012. júl. 13. 17:21
4/5 Székely Fia válasza:
nem kell aggódni, ha elérted, amit akarsz, akkor egy kicsit bártabban is kajálhatsz, de folyamatosan figyeld a súlyod, és tartsd kordában. nekem könnyű dolgom van a fagyival, mert nem szeretem :D
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne a kilókat, hanem a centiket figyeld! Nálam derékban 10 cm fogyás pont 10 kg mínuszt jelentett.
Én a helyedben most az izmaimat formálnám. Mert egy nő úgy szép, ha szép, ívelt vonalai vannak - s a legjobb, ha az íveket nem a háj, hanem az izmok adják. Valamennyi zsír meg úgyis kell a női test megfelelő működéséhez (menstruációs ciklus, majdani gyerekszülés, szoptatás, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!