Fájnak a veséim, lehet keveset iszom?
A fogyózásnak ehhez nem kéne semmi köze legyen, sőt, ha fogyózol,akkor nem szabadna lefojtanod az anyagforgalmadat. Nem akarok beleszólni a fogyókúrádba és nem tudom biztosan, hogy mik a tüneteid, de egy nap min. 2 litert meg kell inni, akármi is van. Ilyen melegben többet is, túl sok ivásba még nem sokan haltak bele. Én pl meleg napokon edzéssel együtt akár 5 l-ig is elmegyek.
Készíts ki kis pohárkával vizet mindig előre magadnak,amennyit egyből meg tudsz inni (olyan 2 decit) és mindig rendszeres 20-25 perces időközönként igyál. Nem kell megvárni a szomjúságérzetet. És mérd is össze, hogy meglegyen a napi mennyiség.
Érted, inkább ez, mint ultrahanggal próbálni szétlövetni a vesekövet.
Lehet, akkor igyál többet.
Én pl. jó, ha 1-1,5 litert megiszok egy nap, még nyáron is, mert x idő után már olyan hányingerem van tőle, hogy az csak na, és volt már rá példa, hogy leerőltettem 2 litert (mert "kell"), aztán kábé tíz perc alatt visszajött egy nagy része. Na, azóta lesz@rom, hogy ilyen meg olyan ajánlott mennyiség, csak annyit iszok, amennyit kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!