Miért jó az, ha sokszor eszek keveset? Vagy ez csak hülyeség?
Szerintem meg hülyeség. :D
Én egyszer próbáltam ezt, hogy napi 5x eszek, na most ez nem volt több egy kis tálnyi mennyiségnél... Mindig. És 1 hét alatt 3kg-t híztam!!! :D Szóval szerintem egyénfüggő, hogy kinek tesz jót és kinek nem... :D
Kövezzetek meg!!! :D
Hát téged érdemes lenne megkövezni, mert abszolút az az elsődleges hogy mit eszel, melyik tápanyagból mennyit viszel be,szinte csak ettől függ hogy hízol e vagy fogysz. Az hogy 3 helyett 5 részre osztod ugyanazt a kiszámolt, diétához szükséges tápanyag mennyiséget nehogy már hízást okozzon, vagy valakinek "ne jöjjön be".
Egyenletesebb energia ellátás így kevesebb szénhidrát raktározódik zsírba, de kiegyensúlyozottabb vagy, az emésztésedet sem terheled le annyira és a vércukorszint is kevésbé ingadozik.
Ha azt sem tudod mennyit és mit kell enned, csak 3 helyett 5ször eszel attól ne is várj fogyást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!