Válaszolnátok? Most egy pár napig nem tudtam mozogni de nagyon keveset ettem? (lent)
az a nagyon kevés ilyen 700-800 kalória, mivel nemtudtam mozogni, gondoltam kevesebbet is eszek tudoooom nem szabd alapanyagcsere alá menni, de annyira féltem...
mérlegre még nem álltam, de lehetséges hogy az ember ilyenkor is fogy? max. annyit mozogtam hogy lépcsőházba fel a 10.re naponta 1x-2x (hazamenés) meg az egész napi járkálás.
Szóval a kérdésem: így is fogytam valamennyit?
Most már tudni fogok mozogni szóval holnaptól megint edzek!:)
előre is köszönöm!
Nem tudhatom, hogy fogytál-e, de javítsatok ki ha tévedek!
Ez nem azon alapul, hogy mozgással több kalóriát égess el, mint amennyit bevittél?
Itt kitudod számolni hogy otthon mivel tudod pótolni az edzést.
igen, fogytál. az alapanyagcserédet te tudod kiszámolni, KÖRÜLBELÜL 1300-1700 kalória között lehet. (mondom,nem tudom, hány kiló, hány centi vagy, stb..) ha az alapanyagcseréd alatt eszel, fogyni fogsz, no matter what.
ha mondjuk az alapanyagcseréd 1500 kcal,és te megeszel naponta 1000 kcal-t, akkor az egy -500as deficit, egy kg 3500 elégetett kalóriát jelent, tehát durván egy hét alatt egy kiló fogyást eredményez. ezek a matematikai adatok, anyagcserétől, metabolizmustól függően változhatnak az értékek, legjobb lenne, ha egy kalkulátorban kiszámítanád az alapanyagcserédhez szükséges kcal bevitelt. üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!