Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Eleinte elég, ha elkezdek...

Eleinte elég, ha elkezdek mozogni?

Figyelt kérdés
Még nincs elég akaraterőm, hogy ne egyek bizonyos ételeket, és sajnos eléggé mozgáshiányos az életem mostanság. Szerintetek látványos eredményhez eleinte(kb két hétig) elég ha csak erősítő gyakorlatokat csinálok? Gondolok itt: felülés, lábemelés, guggolás, fekvőtámasz, ugrókötelezés, minden olyan gyakorlat, ami itthon elvégezhető. Ja, és nyújtások. Tudom, hosszútávon nem elegendő a sok mozgás, de így, hogy szinte semmit nem mozogtam a télen elég lenne ahhoz, hogy mondjuk 3-4 kg-ot fogyjak a 2 hét alatt? Persze tudom, ez egyéntől is függ. Per pill 160 cm vagyok, és 64 kg.
2012. márc. 7. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
46%

Nem elég. Ennyit csak totális koplalással lehet fogyni 2 hét alatt, és hangsúlyoznám is, hogy annak meg nincs értelme és durvák a következményei.

Normális fogyással, kis túlsúlyból (a tied viszonylag nem nagy) 4 kilót 2 hónap alatt lehet fogyni. De ahhoz étrend + mozgás kell.

2012. márc. 7. 22:11
 2/5 anonim ***** válasza:

3-4 kg egy hét alatt?

Azt mondják fél kg fogyás/hét a legjobb és 1kg/hét még egészséges, a felett viszont már nem ajánlják, mert akkor már túl gyors a fogyás.

Nekem diétával + mozgással se megy egy hét alatt csak fél kg szóval...

Nincs gyors fogyás, mint ahogyan gyors hízás sem.

És szerintem néha a keményebb edzésekhez több akaraterő kell mint a diétához.

De próbáld meg, hajrá!

20L 160cm 54kg

2012. márc. 7. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:

*bocsi 2hetet akartam írni az elejére, ahogy te is írtad.

De inkább fogyj lassabban, és akkor nem fog megnyúlni a bőröd sem.

2012. márc. 7. 22:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket/tanácsokat! Ma gyüminapot tartok, hátha egy kicsit összébb húzódna a gyomrom, és nem zabálnék annyit(mindig addig próbálok ezután enni, míg nem érzem, hogy pont elég). Folyton addig ettem, míg majd kidurrantam. Elegem van ebből, csak annyi a baj, hogy imádok enni! :D Ezért nincs még elég akaraterőm nem enni bizonyos élelmiszereket/ételeket(pl kenyér, tészta, krumpli). De rá fogom venni magam! :) Csak idő kérdése. Mégegyszer köszönöm és bocsánat a rizsáért!
2012. márc. 8. 13:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hasonló méretekkel rendelkezem, mint te (159cm/65kg). És szintén nem bírom megállni az evést! Én is mostanában próbálkozok kicsit kevesebbet enni, de nem jön össze :(

Neked sok sikert! :)

2012. márc. 8. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!