Még nincs elég akaraterőm, hogy ne egyek bizonyos ételeket, és sajnos eléggé mozgáshiányos az életem mostanság. Szerintetek látványos eredményhez eleinte(kb két hétig) elég ha csak erősítő gyakorlatokat csinálok? Gondolok itt: felülés, lábemelés, guggolás, fekvőtámasz, ugrókötelezés, minden olyan gyakorlat, ami itthon elvégezhető. Ja, és nyújtások. Tudom, hosszútávon nem elegendő a sok mozgás, de így, hogy szinte semmit nem mozogtam a télen elég lenne ahhoz, hogy mondjuk 3-4 kg-ot fogyjak a 2 hét alatt? Persze tudom, ez egyéntől is függ. Per pill 160 cm vagyok, és 64 kg.
2012. márc. 7. 21:55
1/5 anonim válasza:
Nem elég. Ennyit csak totális koplalással lehet fogyni 2 hét alatt, és hangsúlyoznám is, hogy annak meg nincs értelme és durvák a következményei.
Normális fogyással, kis túlsúlyból (a tied viszonylag nem nagy) 4 kilót 2 hónap alatt lehet fogyni. De ahhoz étrend + mozgás kell.
2012. márc. 7. 22:11
2/5 anonim válasza:
3-4 kg egy hét alatt?
Azt mondják fél kg fogyás/hét a legjobb és 1kg/hét még egészséges, a felett viszont már nem ajánlják, mert akkor már túl gyors a fogyás.
Nekem diétával + mozgással se megy egy hét alatt csak fél kg szóval...
Nincs gyors fogyás, mint ahogyan gyors hízás sem.
És szerintem néha a keményebb edzésekhez több akaraterő kell mint a diétához.
De próbáld meg, hajrá!
20L 160cm 54kg
2012. márc. 7. 22:11
3/5 anonim válasza:
*bocsi 2hetet akartam írni az elejére, ahogy te is írtad.
De inkább fogyj lassabban, és akkor nem fog megnyúlni a bőröd sem.
2012. márc. 7. 22:14
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket/tanácsokat! Ma gyüminapot tartok, hátha egy kicsit összébb húzódna a gyomrom, és nem zabálnék annyit(mindig addig próbálok ezután enni, míg nem érzem, hogy pont elég). Folyton addig ettem, míg majd kidurrantam. Elegem van ebből, csak annyi a baj, hogy imádok enni! :D Ezért nincs még elég akaraterőm nem enni bizonyos élelmiszereket/ételeket(pl kenyér, tészta, krumpli). De rá fogom venni magam! :) Csak idő kérdése. Mégegyszer köszönöm és bocsánat a rizsáért!
2012. márc. 8. 13:26
5/5 anonim válasza:
Szia!
Hasonló méretekkel rendelkezem, mint te (159cm/65kg). És szintén nem bírom megállni az evést! Én is mostanában próbálkozok kicsit kevesebbet enni, de nem jön össze :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!