Ha reggel nem tudok sportolni, mozogni, ha este csinálom az jó?
Rosszul vagyok ha néznek vagy ha tudják mit csinálok...tényleg rosszul...akkor inkább csak eszem még többet, hogy nehogy tudják hogy fogyni akarok...
Ha este felüléseznék, meg ilyen szőnyegen végezhető eszközök nélküli mozgásokat végeznék, akkor az jó lenne?
Vagy badarság?
Az ételekre meg igazából arra figyelnék, hogy este 6-7 után semmit
(azért, mert ha mindenki elaludt, olyan 11 felé tudnék csak mozogni)
Nagyon nagy a súlyfeleslegem...és futni is szeretnék, de azzal szerintem csak ártanék magamnak...az úszással való megalázásokat viszont nem akarom:(
Szóval hogyan lenne jó?
Elég baj, ha szégyen nálatok a mozgás. De ez valószínűleg nem a Te hibád, és nem is megyek bele. Csak számomra meglepő.
De ha tényleg így érzel, akkor: Természetesen az edzés este 11-kor is épp olyan hatásos, mintha délelőtt csinálnád. És ha vagy ilyen elszánt, hogy akár ilyen későn is neki állsz, akkor bizony minden elismerésem!
Nem írod, hogy fiú vagy-e vagy lány, sem azt, hogy mennyire komoly a súlyfelesleg. De ha otthon végezhető tornát akarsz, akkor ott van Rubint Réka, Béres Alexandra, Tatarek Rezső stb. videói.
Én RR dvd-re tornázom, és szerintem nagyon hatásos, sokszor használ különböző kiegészítőket (pl: steplépcső, gumiszalag), de ezek nélkül is meg lehet csinálni a gyakorlatokat.
Azt azért jó ha tudod, hogy a felülésektől nem lesz kisebb a hasad. Fogyni csak úgy tudsz, ha olyan edzést végzel hogy a pulzusod tartósan magas. Mint pl a futásnál.
Este is egyél, mert ha tornázol akkor kell az energia. De torna nélkül is fontos a vacsora. Ezt most nem fejtem ki, talán majd másik válaszoló megteszi.
Miért nem akarod, hogy tudják otthon, hogy fogyni szeretnél?
Első körben legjobb lenne ha nem tekintenéd megalázónak a mozgást, én mindenképp sokkal többre nézem azt akit látok hogy igen .... akármi baja van de tesz ellene valamit.
Egy 2011-ben végzett kutatás szerint pedig a sportra, a testépítéstől kezdve a zsírégetésik a legalkalmasabb idő délután 6 óra körül van, a szervezet ekkor reagál a legjobban.
A szüleim általában kinevetnek...és ezt nem jól viselem...
majdnem 140 kg vagyok és még 19 éves se...jaj, és lány...
De ilyen eszközök és videók nélkül mit ajánlanál?(nincs rájuk lehetőségem)
Milyen mozgást?
Ha van neted és géped, akkor tudsz letölteni, vagy youtube-on nézni, ott nagyon jó gyakorlatok vannak.
Itt olvastam, hogy sokaknak, akik nagy felesleggel rendelkeztek, a Norbi-féle Duci tréning vált be. Én ugyan nem ismerem, mert egy másik dvd-jére tornáztam, de egy anonim oldalon senki nem reklámozná, ha nem volna hatásos, egy próbát megér.
Az úszás márpedig jó dolog, a testednek is, esetleg akkor menj úszni, amikor nincsenek gyerekek, mert ők akaratlanul is megbámulják, megbántják az embert, ujjal mutogatnak - a felnőttek általában ilyet már nem tesznek (ja, és most hallottam, hogy Falusi Mariann is az uszodában találta meg élete párját) (én sem jártam úszni, pont emiatt, ami miatt te sem szeretnél elmenni, de elkezdtem bízni az emberekben, hittem abban, hogy értelmesek annyira, hogy nem néznek le azért, mert ekkora darab létemre úszni merek, tenni akarok valamit magamért - és működött!).
Te is higgy az emberekben, higgy magadban!
Ja, és nem muszáj bikinit felvenned, vehetsz ilyen rövidnadrágos hasat eltakaró felsős fürdőruhát, mindjárt eszembe jut a neve, abban máris kellemesebb a levetkőzött állapot. De amíg te cikinek érzed, ahogyan kinézel kevés ruhában, addig mástól sem várhatod, hogy természetesen fogadjon. Csak lazán, és hidd el, akkor senki nem fog megszólni (a gyerekek speciális téma, ők sem gonoszságból bámulnak, csak ők még most fedezik fel a világot, bár én jobban szeretem, ha nem általam teszik).
Megvan, tankini.
27/N
Jókat írtak az előzők, fogadd meg, de egy valami fölött nem lehet elsiklani.
Igen is tudatosítsd a szüleidben, hogy mit csinálsz. Nem tudom, mióta van rajtad a felesleg, de mondd meg nekik, hogy az, hogy ilyen kövérre híztál nagyrészt az ő hibájuk, mert nulla táplálkozástani ismerettel rendelkeznek, és csődöt mondtak a normális életmódra nevelésből, mint szülők. Úgyhogy kérd meg szépen őket, hogy ha nem túl nagy kérés, emeljék meg a szép nagy feneküket a tévé elől és vigyenek el téged egy kivizsgálásra, aztán dietetikushoz étrendért. Mert itt már rég nagyobb a probléma, minthogy ilyen hat után nem eszek baromságokkal operáljunk.
Ha erre kinevetnek, és semmibe vesznek, akkor közöld velük, hogy az életeddel játszanak. Nem a társadalmi vagy szexuális vagy akármilyen életeddel, hanem konkrétan azon nevetnek, hogy akár 10-20 év múlva bele is halhatsz a túlsúlyod okozta betegségeidbe.
Ha ezek után sem értik meg a probléma komolyságát, akkor keress egy rokont, egy barátnőd anyukáját, bárkit, aki meg tud védeni ezektől az észlényektől és elvégzi azokat a dolgokat (dietetikus, kivizsgálás), amit a szüleidnek kellene tenniük nevetgélés helyett.
Lassan az életeddel játszol, ez felülír minden büszkeséget meg makacsságot!!
.... de most őszintén? szted ilyen hozzáállással sikerül? anyuék kinevetnek? elárulom ez a fogyás dolog úgy müködik hogyha tényleg ráveszed magad a mozgásra és leszoksz a zabálásról akk az elején hirtelen el fog tünni pár kiló ami meg ugye látszódni fog rajtad. szted azt nem veszik majd észre? nem fognak cikizni? és nem kezdesz el megint enni? értede hogy mire akarok kijukadni?
19 vagy mondd meg anyádnak meg apádnak ha cikiznek hogy bszódjanak meg :D am komolyra fordítva ha én lennék a helyedbe tuti hogy mégjobban felcseszném az agyam ezen és kétszer annyit edzennék csak hogy megmutassam hogy nem vagyok oylan nyomott mint ők. edz edz edz. és ha már úgyis kevesebbet eszel. kérlek az étel árát fektesd súlyzóba, aerobic, zumba, kettlebell órára, mindegy mibe csak csinálj vmit komolyan, mert ha nem akk felesleges elkezdeni. Drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!