Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ma reggel ettem 2 almát,...

Ma reggel ettem 2 almát, délben 3 almát este 6 előtt még 3 almát ez sok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 18:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én megittam egy kaukázusi kefírt, ettem 2 virslit, fél paprikát, negyed erőspaprikát és 5-10 szem kölesgolyót, az sok?
2011. dec. 1. 18:53
 2/15 anonim ***** válasza:

Sok, én ennyi almát egy év alatt se eszek!

Remélem azért valami rendes kaját is ettél!

2011. dec. 1. 18:53
 3/15 A kérdező kommentje:
nem csak ennyit de soknak érzem:(
2011. dec. 1. 18:54
 4/15 anonim ***** válasza:
Kicsit sok, de még mindig jobb, mintha csokit és édességet nasiznál ilyen mennyiségben.
2011. dec. 1. 19:15
 5/15 anonim ***** válasza:
Az alma kevés kalóriát tartalmaz, szerintem nem sok. (Én így tudom)
2011. dec. 1. 19:16
 6/15 anonim válasza:
87%
Megmondom őszintén én sosem voltam a fogyókúra és önkínzás híve. Szerintem ha elmondanám én mit ettem ma sírva fakadnál! 61 kg vagyok és izmos, mert sokat SPORTOLOK! Nem fáj a hátam, nem fulladok, nincsen semmilyen problémám. Sosem vontam meg magamtól az ételt, te se tedd! kezdj el sportolni.
2011. dec. 1. 19:16
 7/15 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, beteg vagy :) menj orvoshoz, még ha nem is érzed betegnek magad. egészséges ember 3 almát nem érez soknak.

egyébként: reggel sütöttünk olajban krumplit, halrudacskát, ebből bezabáltunk (ez felfogható több étkezésnek :) aztán itthon libamájas, pástétom megy kenyérrel, zöldséggel délután több körben. most ideje az újnak. és hogy teljes legyen: ez kevés? :/

2011. dec. 1. 19:28
 8/15 anonim ***** válasza:

Koplalás a javából!

Én menüm: 2 dl tejeskv, egy szilvás süti, egy tányérka bolognai reszelt sajttal, egy kitkat, egy túró rudi, egy bögre tej, meg egy adag mogyorós tejbegríz.

A gyümi - meg a husi - sajna kimaradt, de ez van. :S

2011. dec. 1. 20:11
 9/15 anonim ***** válasza:
8 alma? kb 200kcal! tedd csak tonkre magad, ha ez neked igy jo:*
2011. dec. 1. 20:50
 10/15 anonim ***** válasza:
82%
8 alma és semmi más? Ne kínozd magad, mert ezzel sajnos hosszú távon semmire sem mész :( Én is koplaltam már - napi 1 kis doboz joghurton és 1 narancson "éltem". 30 kilót fogytam három hónap alatt mozgás nélkul. Utána pedig villámsebességgel híztam 60 kg-t. Megérte? NEM!!! Teljesen felborult a hormonháztartásom, metabolizmusom és csúnya striákkal van tele a karom, mellem, hasam, csípom, combom. 19 évesen kovettem el magam ellen ezt a szornyuséget és a mai napig iszom a levét. 25 vagyok. Ha nem akarsz úgy járni mint én, akkor azonnal felejtsd el az éhezést és válaszd inkább az értelmes utat - változatosan, de egészségesen táplálkozni és mozogni hozzá. Ez az egyeduli megoldás, minden más csak átmeneti "megoldást" jelent, de egy életre tonkre tesz.
2011. dec. 1. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!