Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet baj ha reggel-délben-est...

Lehet baj ha reggel-délben-este is fehérjét eszem?

Figyelt kérdés
Reggel teljes kiőrlésű kenyeren túró, vagy virsli teljes kiőrlésű kenyérrel. Ebéd vízben főtt hús, néha hal. Vacsora is túró, vagy virsli, csak kenyér nélkül. Közben gyümölcs. Lehet bajom a sok fehérjétől?
2011. jan. 18. 17:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ja. a veséd bemonjda majd az unalmast
2011. jan. 18. 17:38
 2/13 A kérdező kommentje:
basszus:( találhatok ki új étrendet.
2011. jan. 18. 17:41
 3/13 A kérdező kommentje:
ja, és köszi: D
2011. jan. 18. 17:41
 4/13 anonim ***** válasza:

nincsmit. amúgy nem veszett ügy

reggel: főleg ch (pl. tk kenyér, zöldségek, gyümölcs)

ebéd: ch és fehérje (pl. hús barnarizzsel..)

vacsi: fehérje (pl. joghurt, túró, rántotta)

ennyi :)

2011. jan. 18. 18:21
 5/13 anonim válasza:
Ehetsz nyugodtan. Arra figyelj, hogy ha emésztési zavart érzel, akkor változtass. Ne parázz! Érezd jól magad!
2011. jan. 18. 18:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz a vesédnek!!! Hagyjuk már a hülyeséget. Sokat kell inni, mert a sok fehérje terheli a vesét... de először is amit te megeszel, az nem sok, másodszor meg gondolkodjunk el azon, hogy a vese páros szerv, és egy vesével is ugyanúgy működik a szervezet, mint egyel.

Tehát nehéz őket megterhelni ha ketten vannak :)

A sportolók egyébként kb. 10-szer ennyi fehérjét esznek mint te, és nagy általánosságban elmondható, hogy nem igazán van gondjuk a veséjükkel.

Ritkán esetleg vesekövet okozhat a sok fehérje, de azt is csak akkor, ha nem iszol eleget.

2011. jan. 18. 18:38
 7/13 anonim ***** válasza:
18.38 vagyok... természetesen azt akartam írni, hogy egy vesével is úgy működünk, mint KETTŐVEL :)
2011. jan. 18. 18:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Most akkor azt mondod mindegy mit eszik , nyugodtan tönkre teheti az egyik veséjét, úgyis kettő van? Mekkora barom vagy. Akkor inkább adja el az egyiket az pénzt hoz.
2011. jan. 18. 19:04
 9/13 anonim ***** válasza:

19.04 te nagyon hülye... szövegértési gondjaid vannak? Azt mondom, hogy az ember egy vesével is ehet bármit! Ha egy vese bírja a terhelést, akkor kettő miért ne bírná? A sportolók akik a 10-szeresét eszik, mint ők, szerinted mind vesebajosak, meg művesések?

Van ismerősöm, balesetben elvesztette az egyik veséjét. Sportoló, eszik, mint az őrült, főleg húsokat ugye, mert kell a fehérje. Semmi gondja, az orvos szerint nem is lesz, csak inni kell eleget a vesekő veszélye miatt.

Remélem így már érted a mondanivalómat, ha nem, akkor szerintem hagyjuk.

2011. jan. 18. 19:11
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem értem miért lovagolsz az egy vesén. Szerintem neki kettő van, és nem kellene tönkre tenni.
2011. jan. 18. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!